Anasayfa Haber Üniversite Öğrencilerine AveaMasters Programı

Üniversite Öğrencilerine AveaMasters Programı

Avea’nın önceki yıllarda “Kırmızı Kuşak” adıyla sürdürdüğü ve 2012 yılında “AveaMasters” olarak yenilediği genç yetenek programına başvuran üniversite öğrencileri Evreka Proje Yarışması’nda Avea yöneticilerinin koçluğu ile gerçek bir iş deneyimi yaşayacak

 

Avea’nın Aralık 2011’de yeni yüzü ve ismi ile başlattığı genç yetenek programı AveaMasters’a kabul edilen gençler, uzun bir zamana yayılmış ve aşamalardan oluşan Evreka Proje Yarışması’na katılarak gelişim ve öğrenme yolunda önemli bir adım atacak, Avea yöneticilerinin koçluğu ile aynı zamanda iş yaşamının kapılarını aralayacaklar. Üstelik, “Evreka!” demeyi tercih edenleri yarışmanın sonunda yurtdışı grup şirketlerinde bir haftalık telekom iş deneyimi de bekliyor olacak.

Mart ayında başlayacak Evreka’da; Nisan-Mayıs aylarında vaka çalışmaları gerçekleştirilirken Haziran ayında da finaller için yarışılacak. Gençler gerçek iş dünyasından pazarlama, teknoloji, finans ve satış vakaları ile yaratıcı çözümler üretecek takım arkadaşları ile başarı hikâyelerini yazacaklar.

Beş yıldır “Kırmızı Kuşak” adıyla sürdürdükleri programın 2012 yılında kendi içinde değişerek “AveaMasters” adıyla devam ettiğini belirten Avea İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü Bahattin Aydın, “6. yılımızda gençlerin sektöre ve şirketimize gösterdiği ilgi bizleri gururlandırıyor, çok mutlu ediyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da birbirinden yaratıcı projelerin çıkmasını bekliyoruz. Avea ve mobil sektör adına çok önemli bir mihenk taşı olduğunu düşündüğümüz AveaMasters ile gençlere fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

En başarılı olanlara Avea Pazarlama Okulu kapılarını açacak!

Evreka Proje Yarışması ile zorlu bir eğitim ve eleme sürecinin sonunda en iyiler arasında yer almayı başaranlar, uzun vadede Avea Pazarlama Okulunda da eğitim görmeye hak kazanacak. Kariyerini Pazarlama alanında yapmak isteyenlerin teorik ve pratik pazarlama bilgileriyle donatılmasını hedefleyen sınıf eğitimi, online eğitim ve projelerden oluşanaltı aylık bir eğitim sürecini içeren Avea Pazarlama Okulunun öğrencileri, alanında uzman eğitmenlerden aldıkları eğitimlerle donanımlı birer Pazarlama profesyoneli olma yolunda önemli adımlar atacaklar.

AveaMasters Programına katılan tüm gençler kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile www.aveamasters.com adresine giriş yaparak Evreka Proje Yarışmasına başvuru yapabilecek.