Anasayfa Haber ASUS En Hızlıyı Arıyor!

ASUS En Hızlıyı Arıyor!

“En hızlı bilgisayarı ben toplarım” diyorsanız bu haftasonu ASUS’un özel yarışmasına, ödül ve indirimlerine de hazır olun! İşte yer, işte tarih…

Donanım ürünleri ve onlara gösterdiği özen ile dünyanın en çok satılan ve ödül alan anakartlarına sahip olan ASUS, donanım ürünlerine ve PC birleştirme/toplama işlemlerine ilgi duyan kullanıcıları zamana karşı yarıştırıyor.

Mayıs ayından bugüne kadar farklı aylarda haftasonları İstanbul’un farklı teknoloji marketlerinde düzenlenen ASUS etkinlikleri ile sistem parçalarını bir araya getirme yarışmaları yapıldı ve kazananlara ödül olarak Eee Box verildi.

Etkinliğe olan ilgiden yola çıkan ASUS, yeni yıl öncesinde projeye kaldığı yerden devam ediyor. Önümüzdeki 2 hafta boyunca etkinliğin olduğu Mediciyeköy Trump Towers’ta yeni açılan Saturn mağazalarında haftasonuna özel ASUS Anakart, Ekran kartı, Monitör, Masaüstü PC, Hepsi bir arada PC ve network ürün gruplarından kullanıcılara özel %10 indirim yapıyor.

Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri süren aktivitede mağazadan alınan ASUS ürünü faturası ile standa gidenleri de sürpriz hediyeler bekliyor olacak.

Bu müthiş eğlencede yerinizi almak ve siz de hızınızı göstermek istiyorsanız, 21-22 Ocak ve 28-29 Ocak tarihlerinde etkinliğin ilk durağı olan Mecidiyeköy Trump Towers Saturn mağazasına mutlaka uğrayın.

Etkinlik ilerleyen haftalarda farklı mağazalarda devam edecektir.