Anasayfa Oyun Lord of The Rings Online’a Ek Paket

Lord of The Rings Online’a Ek Paket

Hazırlayın atlarınızı, Rohirrim geliyor.

2011’in son çeyreğinde Rise of Isengard, Lord of the Rings Online için çıkarılmıştı. Orta-Dünya’nın coğrafyası genişlemiş, oyuncular Rohan sınırlarına kadar uzanan bir bölgede dolanır hale gelmişlerdi. Ayrıca bu ek paket oyuncular ve eleştirmenler tarafından başarılı yorumlar almakla kalmamış, yapımcının LOTR için en fazla kazanç sağladığı ek paket haline gelmişti. LOTR Online’ın aylık bir ücreti yok ancak oyunun kendisi ve ek görev paketleri ücretli olarak satılıyor; oyuncular da bu durumdan son derece memnun.

Kış bitmeden, gezmeye, görmeye ve savaşmaya doyulamayacak Riders of Rohan ek paketinin çıkarılması planlanıyor. Rise of Isengard’ın 2 katı büyüklüğünde coğrafi bir bölge oyuna eklenmiş olacak. Bu bölgeler içerisinde:

– Plains of Rohan,

– Amon Hen,

– Fangorn Forest,

gib Tolkien’in Orta-Dünya’sının en meşhur bölgeleri oyunculara açılmış olacak. Riders of Rohan adı altında durulmasıyla, Rohirrim gibi bir atlı birliğin gücünü oyun içinde daha iyi hissedeceğimiz belirtiliyor. Bu sebepten ötürü bir çok MMORPG’de bulunmayan at üzerinde çarpışma imkanı oyuna eklenecek. Level sınırı 85’e yükseltilecek. Eklenen bölgeler sayesinde, kitaplardan ve filmlerden tanıdık bir çok yüz –TreeBeard, Eomer gibi- karşımıza çıkacak ve onların yanında davalarına katılma imkanı bulacağız.

2010 yılından sonra yapımcı şirket Turbine’ın duyurusu ile ücretsiz oynanma imkanı sunulan Lotr Online, bu ek paket için de herhangi bir ücret istemeyecek.