Anasayfa Haber Minecraft – Lego işbirliği

Minecraft – Lego işbirliği

Sonunda beklenen oldu! Çocukluğumuzun Lego’ları bilgisayar oyunları çağından beslenmeyi sürdürüyor. İşte Minecraft ile Lego’nun işbirliği sonucunda ortaya konan yeni ürün…

Tam sürümünün yayınlanmasından bir kaç ay önce internetin bir çok portalında, Minecraft’ın Lego ile işbirliğine girebileceği ve oyuncakların piyasada satılacağına dair haberler dönmekteydi. 2009 yılında ki Apha sürecinden bu yana çok fazla gelişme kaydeden ve son bir yıl içerisinde oyuncusuna oyuncu katan Minecraft’ın artık başlı başına bir dünya olduğunu bir dosya konumuza taşımıştık zaten.

Dünya’nın en çok satan ve kazanan oyuncak firmalarından biri olan Lego artık Minecraft ürünleri çıkaracağını açıklamış oldu. Mojang‘ın ve oyuncularının desteği sayesinde, Lego jurisi karşısına çıkarılan projeye yeşil ışık yakılmış oldu böylece. Ancak firma bu tarz şeylerin belirli bir süreçte karara bağlandığını ve parçaların, konseptlerin hazırlanması için zamana ihtiyaç duyulduğunu da belirtti.

Yani bir süre daha sanal ortamda kazma, kürek dolaşacağız. Firma bu bekleyişin ardından ürünleri piyasaya sokacağını, sevenlerinin sabırla beklemesi gerektiğini söylerek olası karşılık önemlerini almış oldular.