Anasayfa Haber İndirin: Firefox 11 Beta Hazır!

İndirin: Firefox 11 Beta Hazır!

Mozilla bu yeni Firefox sürümüyle direkt Chrome’u hedef alıyor! İşte Firefox 11.0 beta indirme bağlantısı ve sunulan yepyeni özellikler…

Mozilla Firefox 10’u daha yeni kurmuşken yeni sürümün betası ortaya çıktı bile. Chrome’un hızlı yükselişi, Mozilla’yı daha çok çalışmak için kamçılıyor. Internet Explorer halen ciddi bir rakip olsa da Chrome-Firefox rekabeti apayrı bir hal almış durumda.

Firefox 11.0 beta sürümü geliştirilmiş bir taşıma aracı barındırıyor. Chrome’un yer imlerini, tarayıcı geçmişini, çerezlerini (Cookie) aktarabilen bu araç, az önce de belirttiğimiz gibi Firefox’un ana rakibinin Chrome olduğunu açıkça gösteriyor. Senkronizasyon seçenekleri eklenebilen yeni sürümde HTML5 videolar için detaylı kontroller, yeni CSS sürümleri için metin boyutu ayarlama özelliği ve outerHTML desteği geliyor. Geliştiriciler için Page Inspector 3D View, yeni bir Style Editor aracı geliyor.

Firefox 11 beta’nın önemli özelliklerinden birisi de Google’ın interneti hızlandırmak için geliştirdiği SPDY’yi desteklemesi oldu.

İndirmek için tıklayın: Download Firefox 11.0 Beta Windows-Mac-Linux