Anasayfa Oyun Valve Team Fortress 2 Bombası Patlattı!

Valve Team Fortress 2 Bombası Patlattı!

Valve Team Fortress 2 için gizli projesini duyurdu! İşte Team Fortress 2 için uygulamaya konan planlar…

Bir süre önce Team Fortress 2 takipçileri oyunun blog sayfasına girince oldukça şaşırdı. Çünkü birincil yetkili ağızdan çıkan bir habere göre Valve Şirketi, Team Fortress için Gizli Proje’ye giriştiklerini belirtiyordu. Bunun herhangi yeni bir şapka ya da harita olmadığı üstüne basa basa belirtilen “şeyin” ne olduğu konusunda hiç bir fikir yok. Şirket bu konu hakkında açıklama yapmamasına karşın forumlarda bu Gizli Proje’nin ne olabileceğine dair konular dönmeye başladı. Valve’ın kesin olarak açıkladığı konu ise yeni bir tanışma videosu üzerinde çalıştıklarıydı.

Team Fortress 2’nin belki de en çok tutulan özelliği grafikleri olmuştu. Hatta Electronic Arts buna karşılık TF2 görüntüleri çağrıştıran bir Battlefield oyunu bile çıkarmış ancak bekledikleri sonucu alamamışlardı. Team Fortress 2 bu hoş görüntüleri kullanarak sürekli olarak sınıflara özel tanıtım videoları yayınlamaktaydı. Sanki karşınızda çizgi film yapan bir şirketten çıkmış kısa filmler bulunmaktaydı. Eksik olan sınıfları tamamlamak üzere çalıştıklarını belirtmişlerdi. Bunun ilk ayağa Pyro üzerinden olacağı ve oldukça kanlı içeriğe sahip olacağı belirtildi.

4 yıllık bir geçmişi olan Team Fortress 2, geçtiğimiz sene Free-to-Play kararı aldığından beri oyuncusunu dört katına arttırdığını açıklamıştı. Bu Gizli Proje ile daha da arttırabileceği kesin gözüyle bakılıyor.