Activision firması, Blizzard ile birleştiği bu zamandan beri internet ortamında oldukça fazla eleştirilmişti. İyi yönleri ile ele alanlar bir tarafa kötü tarafıyla alanlar bir tarafa toplanmıştı. İşin eğlence kısmını çıkaranlar ise World of Warcraft’ta ki Trollerin yeni Call of Duty oyununda görev alacağı üzerine viral şakalar yapmaktaydılar. Ancak firma tarafından açıklanan bir gerçek şu ki Call of Duty: Modern Warfare 3, 4.5 Milyar Doların üzerinde para kazandırmıştı. Bu ortaklık oldukça karlıydı. Ancak ortak çalışmaları Blizzard yönünü biraz etkiliyor olabilir. Diablo 3’ün, 2012’nin ilk çeyreğinde çıkmayacağının haberi şimdi ki konu ile yakından alakalı olabilir.
Activision, bu kadar kazandıran Call of Duty için yeni bir oyun yapım sürecine girebileceklerini ve 2012 bitmeden bu oyunun çıkabileceğini söyledi. Şirket bir kaç içerisinde hem Call of Duty’nin çıkacak olan yeni oyunu hakkında açıklama yapacağını belirtti. Ayrıca özel oyuncular için tasarlanan Elite üyeliğin, Elite 2.0 olarak güncellenebileceği de haberler arasında bulunmakta.
Ortalıkta şu an durgun bir hava olmasına karşın Activision’un bu hareketi, onu Battlefield ile olan savaşında ön plana çekebilir; bu kadar kar kazandığı oyundan daha fazlasını edebilir. İşin bu kısmı finansal olarak sadece şirketi doyursa da oyuncuları da oyun yönünden doyuracağı aşikar.
 
			 
			






 
								
Bir yere kadar tamam ama yeni grafik motoru olmadan kötü :S