Anasayfa Haber Çinli ZTE’den Yeni Android 4.0 Cep Telefonları

Çinli ZTE’den Yeni Android 4.0 Cep Telefonları

ZTE
ZTE Blade cep telefonu

 

ZTE
ZTE Blade cep telefonu

Turkcell T11 Maxiphone gibi popüler ve ucuz cep telefonlarının arkasındaki Çinli donanım devi ZTE yeni Android cep telefonu modellerini duyurdu. Biri alıştığımız üzere uygun fiyatlı, diğeri ise gelişmiş donanım özelliklerine sahip olacak bu iki yeni model PF200 ve N910 oldu.

Çoğu cep telefonu üreticisi yeni modellerini duyurmak için MWC yani Mobile World Congress’i bekliyor ama ZTE gibi istisnalar da mevcut. Tanıtılan her iki model de Android 4.0 işletim sistemiyle piyasaya sunulacak.

N910 modeli 800×480 piksel ekran çözünürlüğü, 5 megapiksel kamera, 1080p çözünürlükte ön kamera ve 1.5GHz gücünde işlemciye sahip olacak. LTE internet, CDMA-EVDO desteği açıklanan diğer özellikler.

PF200 modeli 1.2GHz işlemci, 4.3 inç qHD ekran, 8 megapiksel kamera, 1080p kayıt yapabilen 2 megapiksel ön kamera ve çeşitli algılayıcılar barındıracak. LTE, UMTS, GSM bağlantı özelliklerinin yanında NFC, MHL ve DLNA da sıralanıyor. Şimdilik fotoğrafları yayınlanmayan bu yeni nesil Çinli cep telefonlarının diğer özelliklerini Mart sonundaki MWC’de öğrenebileceğiz.