Anasayfa Haber Samsung Galaxy Mini 2 ve Galaxy Ace 2 Geliyor

Samsung Galaxy Mini 2 ve Galaxy Ace 2 Geliyor

Samsung’un Galaxy serisi telefonları son derece popüler modeller olarak dikkati çekti. Amiral gemisi olan Galaxy S modelini S2 modeli ve ardından Galaxy Note takip etti. Şimdi de daha uygun fiyatlı Galaxy’ler yenileniyor. Samsung, yeni Galaxy Mini 2 ve Galaxy Ace 2 cep telefonu modellerini duyurdu.

Giriş seviyesi Android akıllı cep telefonları olan bu modeller orta boyutta ekranlara sahip, derli toplu telefonlar olarak dikkat çekiyor . Galaxy Ace 2 modeli 3.8 inçlik WVGA ekrana, 800 MHz işlemciye, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemine, 5 megapiksel arka ve VGA ön kameraya sahip. Bunun üzerine 4 GB dahili hafıza ve microSD kart ile genişleme imkanı sunuyor. Bağlantı seçenekleri olarak ise Bluetooth, WiFi, 3G, USB 2.0 mevcut. GPS sistemi ve Samsung’un Android için geliştirdiği TouchWiz kullanıcı arayüzü de diğer özellikler.

Samsung Galaxy Mini 2 modeli de Ace 2 gibi 800 MHz işlemci, Android 2.3 Gingerbread işletim sistemiyle geliyor ancak ekranı daha küçük 3.27 inç HVGA ekranı var. Aynı şekilde kamerası da daha zayıf: 3 megapiksel. Dahili hafızası 4 GB, microSD kart girişi, USB 2.0, Bluetooth, 3G, WiFi bağlantısı var.

Henüz fiyatları açıklanmayan yeni Galaxy Mini 2 ve Galaxy Ace 2 cep telefonları önümüzdeki aylarda Avrupa’da, ardından bütün dünyada satışa çıkacak.