Anasayfa Haber LG, Samsung, Sony, Nokia, HTC… İşte Yeni Telefonlar!

LG, Samsung, Sony, Nokia, HTC… İşte Yeni Telefonlar!

LG, Samsung, Sony, Nokia ve HTC gibi devlerin birbirinden müthiş yeni cep telefonları görücüye çıkıyor! İşte 2012’nin mobil süprizleri…

Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress’ten birbirinden ilginç gelişmeler geliyor. LG’den yeni Optimus 4X HD cep telefonu daha çift çekirdekli telefonlara yeni alışırken bizleri 4 işlemci çekirdeğiyle tanıştırmaya hazırlanıyor.

Android 4.0 işletim sisteminin hakim olduğu açıklamalar devam ederken, cep telefonu ve tablet bilgisayar arasındaki çizgide yeni modeller de beliriyor. Samsung Galaxy Note’un ardından LG Optimus Vu yolda.

Samsung da yola durmadan devam ediyor, yeni Galaxy Beam cep telefonu 15 lümen gücünde bir projektör ile gelecek. Bu özelliğiyle sunum yapanları tavlamayı planlayan cep telefonu tavan ya da duvar gibi bir zemine HD yani yüksek çözünürlüklü görüntü verebilecek. Samsung bunun yanında Galaxy Tab 2 serisini sunacak ve yeni 7 inçlik ve 10.1 inçlik Android tabletleri tanıtacak.

Microsoft’un Windows Phone desteği ile tekrar ivme kazanan hantal cep telefonu devi Nokia’nın uygun fiyatlı Windows Phone cep telefonların tanıtması bekleniyor.

Sony cephesinde de güzel gelişmeler var. Şirketin başarılı Xperia modelleri Xperia P ve Xperia U ile Xperia S’nin başarısını devam ettirecek. Bu cep telefonlarının altında ve çevresinde şeffaf bir çerçeve olacağı ve mesaj geldiğinde aydınlanacağı söyleniyor.

Peki Android’in yükselen yıldızlarından HTC ne durumda? Son günlerde biraz bocaladığı gözlerden kaçmayan HTC de toparlanıyor ve dört çekirdekli işlemcisiyle yepyeni bir canavarı tanıtıyor: HTC One X. Bu cep telefonu Android 4.0, 4G internet bağlantısı ve meşhur Beats Audio ses sistemiyle geliyor. Ama durun, dahası da var, HTC’nin CEO’su Peter Chou resmen açıkladı: HTC One X’in kamerası 0.7 saniyede süper hızlı bir şekilde otomatik odaklanıp fotoğraf çekebilecek. Üstelik bu model bütün dünyada aynı anda piyasaya sunulacak.

Bütün bu cep telefonlarının detaylı özelliklerini kesinleştikçe sizlerle paylaşacağız, gelişmeler henüz sona ermedi!