Anasayfa Mobil Android için İkinci Humble Bundle

Android için İkinci Humble Bundle

Humble Bundle for Android 2

Bağımsız oyun kampanyalarıyla ünlü Humble Indie Bundle’dan Android telefon ve tabletler için beş oyunluk yeni paket geldi.

Humble Bundle for Android 2Eğer bir Humble Bundle takipçisi ya da Android oyuncusuysanız bu haber sizi epey sevindirecek. Geçtiğimiz Ocak ayının sonunda tümü diğer işletim sistemlerinin yanısıra Android’de de çalışan beş oyunla sevenleriyle buluşan Humble Bundle for Android‘in topladığı ilgiyi beğenen Humble Bundle tayfası, bu kez yeni beş oyunun Android’deki çıkışını takipçilerine sunuyor!

Humble Bundle, bağımsız oyun geliştiricileri aracı kurumlar olmaksızın doğrudan sevenleriyle buluşturan, bunu yaparken de oyuncuların uygun gördükleri fiyatı verebilecekleri bir ortam sunan bir oluşumdu. Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında ilk paketleriyle çıkış yapan proje beklenenin çok üstünde bir performansla 1 milyon dolar sınırını aştı ve o zamandan bugüne yaptıkları toplam 11 pakette de inanılmaz rakamlara ulaşarak bağımsız geliştiricilere ve oyunseverlere büyük yardımda bulundular.

Şimdiden 400.000 doların üzerinde para toplamış olan Humble Bundle for Android 2’deki oyunların Android sürümleri ilk kez gün yüzüne çıkıyor. Üç boyutlu grafikleri ve steampunk havasıyla eğlenceli bir bulmaca oyunu olan Cogs daha önceki paketlerde de bulunmuştu. Flash versiyonuyla büyük ilgi toplayan iki boyutlu heyecanlı bir platform oyunu olan Canabalt‘ın Android versiyonunda üç boyutlu arkaplanlar görebileceksiniz. Avadon: The Black Fortress klasik bir RPG, ancak yüksek ayrıntılarından dolayı, ancak tabletlerde oynanabiliyor. Zen Bound 2, rahatlatıcı atmosferi ve müzikleriyle Zen temalı bir bulmaca oyunu. Son olarak da eğer ortalamanın üzerinde para verirseniz -bu yazı yazıldığı sırada 6.33 dolar– Wiiware bombası iki boyutlu strateji oyunu Swords & Soldiers‘a da kavuşabilirsiniz.

Oyunları satın aldığınızda Canabalt hariç hepsi için birer Steam kodu alacaksınız, bu kodlarla oyunları Steam hesabınıza da ekleyebilirsiniz. Eğer DRM’siz oynamak istiyorsanız Android dışında Windows, Mac ve Linux için de size özel sayfanızda indirme linklerini görebilirsiniz. PayPal, Google Checkout ya da Amazon Payments ödeme yöntemleriyle ödeme yapabileceğiniz gibi, eğer hiçbirini kullanmak istemiyorsanız PayPal linkine tıklayıp hesap girişi yapmadan da kredi kartı numaranızla ödeme yapabilirsiniz.

Ödeme sırasında kime ne kadar para gideceğini kaydırma çubuklarını kullanarak kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Geliştiriciler haricinde EFF ve Child’s Play derneklerine, ya da hizmet giderlerini ödeyebilmeleri için Humble Bundle‘a da bir miktar para vermeyi seçebilirsiniz.

Bağımsız oyun geliştiricileri ve dernekleri desteklemek istiyorsanız, ya da arkadaşlarınızın cüzi bir fiyata bir sürü güzel oyuna kavuşmasını istiyorsanız bu haberi sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın. Yaklaşık 12 gün içinde bitecek bu fırsatı kaçırmayın: humblebundle.com