Anasayfa Haber Turkcell’liye Alışverişte 100 milyon TL’lik Tasarruf

Turkcell’liye Alışverişte 100 milyon TL’lik Tasarruf

Turkcell’liye nerede, ne kadar indirim var? İşte hepsi bir arada Turkcell indirimleri…

Turkcell, 2011 yılında Turkcell’liler Yaşadı programı ile giyimden ulaşıma, beyaz eşyadan dekorasyona pek çok alanda her bir müşteriye ortalama 40 TL tasarruf sağladı. 2,5 milyon kişinin faydalandığı kampanyalarda, Turkcell’lilerin toplam kazancı 100 milyon TL’yi buldu. 2012 yılında da yepyeni markalarla devam eden Turkcell’liler Yaşadı programı kapsamında Koton, Ayakkabı Dünyası, Kamil Koç, SunExpress gibi pek çok önemli marka, Turkcell’lilere indirim ve avantajlar sunuyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, müşterilerine alışverişlerinde avantajlar sunmaya devam ediyor. Perakende sektörünün yıldız markalarıyla Turkcell’liler Yaşadı programı kapsamında  gerçekleştirilen iş birlikleri sonucunda 2,5 milyon Turkcell müşterisi 2011 yılında toplam 100 milyon TL tasarruf sağladı.

Her bir müşterinin ortalama 40 TL tasarruf etmesini sağlayan Turkcell’liler Yaşadı platformu, Turkcell’lilere giyimden ulaşıma, beyaz eşyadan dekorasyona geniş bir yelpazede avantajlar sundu. Turkcell, 2012 yılında da müşterilerinin en çok tercih ettiği markalarda, dönemsel olarak yenilenen kampanyalar ve sürpriz indirimlerle Turkcell’lilere avantajlı alışveriş keyfini yaşatmaya devam ediyor.

Sayın: “Turkcell’linin yaşadığı avantajlar katlanıyor.”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, Turkcell’liler Yaşadı platformunda en çok tercih edilen markalar ile iş birliği yaptıklarını belirterek, “Yalnızca geçen yıl Turkcell’lilere alışveriş harcamalarında 100 milyon TL tasarruf ettirdik.  Turkcell’liler onlara sunduğumuz indirimlerle  “Turkcell’li olmanın avantajını” deneyimledi. Turkcell’linin sahip olduğu  avantajlar katlanıyor ve Turkcell’in müşterilerine sunduğu faydalar artıyor. Bu kampanyalarımızı takip ederek kullanan müşterilerimiz, ortalama bir aylık faturası kadar tasarruf etme imkanına sahip. Turkcell’liler yine, tüm iletişim ihtiyaçlarını en uygun koşullarda karşıladıkları gibi diğer alışverişlerinde de benzersiz indirim fırsatları yakalayacak. Alınterinin kıymetini bilen, harcamalarında tasarruf etmek isteyen tüm müşterilerimizi Turkcell’liler Yaşadı avantajlarından yararlanmaya davet ediyoruz.”

İlk tercih giyim

Turkcell’liler Yaşadı platformunun sunduğu indirim olanakları en çok giyim alanında fayda sağladı. Turkcell’liler, kendilerine özel avantajları ilk olarak giyim, ardından da teknoloji ve ulaşım alanında kullanmayı tercih etti.

İndirim gençten sorulur

Turkcell’in ayrıcalıklar dünyasında en kalabalık nüfusu yüzde 35’le gençler oluşturdu. Turkcell’li gençler, programın genel tercihinden farklı olarak teknolojiyi giyimin önüne yerleştirdiler.

SunExpress’le uçuşlar, Kamil Koç’la dönüşler indirimli!

Turkcell’liler Yaşadı programında  yer alan markalar, Turkcell müşterilerine yıl boyunca pek çok alanda farklı indirimler ve cazip fırsatlar sunuyor. Dönemsel olarak yenilenen  kampanyalara  SunExpress ve Kamil Koç’tan yeni avantajlı teklifler eklendi. SunExpress, 22-29 Mart arasında alınacak ve 1 Nisan -7 Haziran arasında gerçekleştirilecek yurt içi uçuş biletlerinde yüzde 30 indirim sağlıyor. Üstelik Turkcell’liler yıl boyunca SunExpress uçuşlarında 2 kat uçuş  puanı kazanıyor.

Otobüs ile seyahat etmeyi tercih eden Turkcell’liler ise Kamil Koç ile yapacakları seyahatlerde Turkcell indiriminden faydalanacaklar.  22 Mart-22 Nisan tarihlerinde Kamil Koç’tan gidiş bileti alan Turkcell’lilere dönüş bileti yüzde 50 indirimli.

Nasıl faydalanacaksınız?

Turkcell’lilerin alışveriş fırsatlarından yararlanabilmeleri için AVANTAJ yazıp 2222’ye göndermeleri  ve gelen şifreyi kasada görevliyle paylaşmaları yeterli. Dönemsel avantajları takip etmek ve kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgi almak için www.turkcell.com.tr sayfasından Kulüp ve Programlar sekmesine girerek Turkcell’liler Yaşadı logosuna tıklamak gerekiyor.

 

Ayrıca Turkcell’den farklı müşteri gruplarına farklı avantajlar var

Turkcell, bütün müşterilerine Turkcell’liler Yaşadı programı ile avantaj sunmanın yanı sıra,  farklı kulüp ve programlarla da  özel indirimler sağlıyor. Turkcell’liler Yaşadı programından HazırKart’lı ve faturalı hat sahibi tüm Turkcell’liler faydanabiliyor. Bunlara ek olarak, Turkcell’de gnçtrkcll ile gençlere, Akıllı Kadınlar Kulübü ile ev hanımlarına, Profesyoneller Kulübü ile beyaz yakalı çalışanlara, Çiftçi Paketi ile tarım sektöründe faaliyet gösteren müşterilere, Turkcell Kamu ile Kamu çalışanlarına kendi ihtiyaç ve kullanım özelliklerine  uygun özel avantaj ve ayrıcalıklar var.(*)

 

Turkcell’liye hangi markada ne kadar tasarruf imkanı var?

  • ·         Arçelik: Bulaşık makinesinden buzdolabına, çay makinesinden fırına birçok üründe Turkcell’lilere özel indirimler mevcut. Kampanya 31 Mart’a kadar geçerli.
  • ·         BonnyFood: 60 TL üzeri alışverişlerde %20 indirim. Kampanya 31 Mart’a kadar geçerli.
  • ·         Koton: %20 indirimli triko,mont,pardesu ürünlerinde Turkcell’lilere ekstra %10 indirim. Kampanya 31 Mart’a kadar geçerli.
  • ·         Özsüt: Turkcell’lilere özel Özsüt’te 1 sütlü tatlı alana 2.si %50 indirimli. Kampanya 30 Nisan’a kadar geçerli.
  • ·         Trendyol.com:  trendyol.com‘da Turkcell’lilere özel 75 TL lik alışverişe 10 TL hediye çeki. Kampanya 31 Mart’a kadar geçerli.
  • ·         Yataş: Nevresim Takımları, Yorgan, Yastık ve Yatak Örtülerinde %15 indirim. Kampanya 31 Mart’a kadar geçerli.
  • ·         SunExpress: 22-29 Mart arasında alınacak yurt içi uçuş biletlerinde yüzde 30 indirim ve Turkcell’lilere tüm uçuşlarda 2 kat puan hediye. İndirim kapmanyası  1 Nisan – 7 Haziran arasında gerçekleştirilecek uçuşlarda geçerli.
  • ·         Kamil Koç: Kamil Koç’tan gidiş bileti alan Turkcell’lilere dönüş bileti yüzde 50 indirimli. Kampanya 22 Mart-22 Nisan arasında alınacak biletlerde geçerli.