Anasayfa Haber Samsung GALAXY SII, Pembesiyle Türkiye’de!

Samsung GALAXY SII, Pembesiyle Türkiye’de!

Samsung Galaxy SII şimdi de Pembe rengiyle Türkiye'de
Samsung Galaxy SII şimdi de Pembe rengiyle Türkiye'de

Samsung’un güçlü donanım özellikleriyle dikkat çeken Android cep telefonu Galaxy SII şimdi de pembe rengiyle Türkiye’de…

Dünyanın lider cep telefonu üreticilerinden Samsung Electronics, dünyada satış rekorları kıran GALAXY SII’nin pembe rengini kullanıcıların beğenisine sundu. Samsung GALAXY SII, akıllı teknolojiyi pembe şıklığına dönüştürüyor.

Pembe tasarımda maksimum incelik ve üstün ekran deneyimi

Samsung Galaxy SII yalnızca 8.49 mm inceliğine ve 116 g. ağırlığa sahip. Ayrıca 4.27 inç Super AMOLED Plus ekran teknolojisiyle gelişmiş renk seçenekleri ve etkin enerji tüketimi ile öne çıkıyor. Pembe Galaxy SII’de Super AMOLED Plus ekranda kristal berraklığında, en canlı renklerle görüntüleme deneyimi için daha yüksek piksel altı çözünürlük özelliği de yer alıyor.

Samsung Galaxy SII ile Warner Bros. içeriklerinin tadını çıkarın

Samsung’un akıllı cihazları için sunduğu zengin Warner Bros. içeriğinden Galaxy SII kullanıcıları da yararlanıyor. Bu zengin içerikler sayesinde kullanıcılar; yüzlerce film, dizi ve çizgi filme ücretsiz erişim sağlayarak multimedya deneyiminin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Warner Bros. İçeriklerine Google Play üzerinden indirilebilen Samsung Smart Sinema üzerinden ulaşılabiliyor.

En hızlı bağlantı ve en yüksek işlemci teknolojisi Galaxy SII’de

GALAXY S IIyüksek hızlı kablosuz bağlantı özellikleri sayesinde kendi sınıfında en zengin kullanıcı deneyimi sunan akıllı cep telefonu. 1.2 GHz çift çekirdek uygulama işlemcisi içeren GALAXY SII, Android™ 2.3 Gingerbread platformunu kullanıyor. Kullanıcılar bu sayede cihazın benzersiz çoklu görev özelliklerinin faydalanmanın yanı sıra, video ve fotoğraf dosyalarını en hızlı şekilde indirip görüntüleyebiliyor.