Anasayfa Oyun Kelepir oyun severlere Indie Gala 3!

Kelepir oyun severlere Indie Gala 3!

Indie Gala

İtalyanların Humble Bundle klonu Indie Gala bu kez üçüncü pakediyle ucuz oyun severlere 6 birbirinden güzel oyun sunuyor.

Indie GalaBiz Indie Gala 2‘nin oyunlarını henüz bitirememişken üçüncü pakediyle karşımıza çıkan Indie Gala, tamamı Steam üzerinden etkinleştirilebilen altı oyunuyla aramızda. Verdiğiniz paranın nereye gittiği konusunda da tedirginliğe gerek yok, kime ne kadar para gideceğini tamamen siz seçiyorsunuz. Tercihinize göre tamamı geliştiricilere, Save the Children ve Child’s Play derneklerine, ya da Indie Gala oluşumuna verebilir; ya da istediğiniz oranda  bölüştürebilirsiniz.

Indie Gala 2’den itibaren kullanılan Gala Point sistemi konusunda ise herhangi bir gelişme yok, eşinize dostunuza hediye ederek, ya da Gala’nın ilk haftasında satın alarak edineceğiniz puanlar henüz kullanılamıyor. Ancak bu konuda ümit verici gelişmeler olacağını iddia ediyor Gala tayfası.

Yeni Indie Gala’yı satın aldığınızda eğer öncekiyle aynı e-posta adresini kullandıysanız Indie Gala 2 şifrelerinize de size özel sayfanızdan ulaşabildiğinizi göreceksiniz. Diğer bağımsız oyun paketlerinde bulunmayan bu özellik tüm şifrelerinizi tek bir yerde tutarak size daha ulaşılabilir bir arayüz sunuyor.

Trapped Dead, Greed: Black Border, Future Wars ve FlatOut‘a sahip olmak için herhangi bir alt limit bulunmuyor, ancak eğer ortalamanın üzerinde ücret verirseniz -bu yazı yazıldığı sırada 4.62 dolar- Grotesque Tactics ve Twin Sector oyunlarına da sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca Indie Gala’nın ikinci haftasında açılacak 3 adet gizli ödül de ortalamanın üstünde ödeme yapanlara açık olacak.

PayPal ve Google Checkout‘la ödeme yapabileceğiniz bu altı oyunluk bağımsız oyun pakedini almak için yaklaşık 9 gününüz daha bulunuyor, ama biz yine de elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Normalde 60 dolar civarı tutacak bu oyunlara 5 dolar civarında bir fiyata kavuşmak için fırsatı kaçırmayın!