Anasayfa Haber Yozgatlıların İlk Teknoloji Mağazası Teknosa Oldu

Yozgatlıların İlk Teknoloji Mağazası Teknosa Oldu

Teknosa Yozgat Mağazası

Teknosa Yozgat Mağazası

Türkiye’nin lider teknoloji perakendecisi Teknosa son mağazasını Yozgat’ta açarak hizmet sunduğu il sayısını 73’e taşıdı. Yozgat’ın en işlek noktalarından biri olan Lise Caddesi’nde açılan mağaza, Yozgat’ta teknoloji severlere hizmet verecek ilk teknoloji marketi olma özelliği taşıyor.

Teknoloji perakendeciliğinin “parlayan yıldız”ı Teknosa, Türkiye’nin dört bir yanında ‘Herkes için Teknoloji’ felsefesiyle yaygınlaşmaya devam ediyor. 2011 yılını, yüzde 29 oranında artış ile KDV hariç 1,7 milyar TL ciro ve 128 bin metrekarenin üzerinde net satış alanıyla hedeflerinin üzerinde tamamlayan Teknosa, 2012’de yeni mağaza açılışlarıyla hem mağaza sayısını artırıyor hem de metrekare olarak büyümesini sürdürüyor.

Teknosa, 2 Nisan 2012 tarihinde açtığı Yozgat mağazası ile il sayısını 73’e ulaştırdı. Yozgat Lise Caddesi’nde hizmete açılan ve ilin ilk teknoloji marketi olma özelliği taşıyan Teknosa mağazası, 517 metrekare alanda Yozgatlı teknoloji severlere hizmet verecek.

81’e 8 adım kaldı. Hedefimiz Türkiye’nin tüm illerinde açacağımız mağazalarla tüketicilerimize ulaşmak”

Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, hizmet anlayışlarında olduğu gibi yatırımlarında da liderliklerine yakışır bir duruş sergilediklerini ve 2012 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini vurgulayarak, “Öncelikli hedefimiz her zaman söylediğimiz gibi “Herkes İçin Teknoloji” felsefesi ile Türkiye’nin tüm illerinde var olmak. 2000 yılında 5 mağaza ile yola çıktık. Teknosa bugün 272 mağazası ile hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Yozgat mağazamız bu anlamda Teknosa’nın 73. adımı oldu. Hedefimiz 81 il ve önümüzde atacağımız 8 değerli adım daha var. Türkiye’nin dört bir yanında 100 metrekareden 6 bin metrekareye kadar değişen büyüklükteki mağazalarımızda operasyonlarımızı başarılı bir şekilde yürütüyoruz.” diye konuştu.

Türkiye’nin en yaygın ve ulaşılabilir teknoloji perakendecisi olan Teknosa, Yozgat mağazasıyla 2012 hedefine yaklaşmaya devam ediyor. Teknosa, 2012 sonunda mevcut satış alanına net 30 bin metrekarelik yeni satış alanı daha eklemeyi hedefliyor.