Anasayfa Mobil Optimus 3D’nin Hayalet Çağrı Sorununu LG Çözemedi Ama…

Optimus 3D’nin Hayalet Çağrı Sorununu LG Çözemedi Ama…

LG’nin başına bela olan, bir türlü çözemediği Optimus 3D Android cep telefonundaki Hayalet Çağrı sorununu LG değil, bakın kim çözdü…

Android topluluğu gücünü bir kez daha gösterdi, LG’nin bile aylardır çözemediği hayalet çağrı sorununu topluluk kolları sıvayıp kendisi çözdü. Bu iş için resmi olmayan bir Android ROM üreten Cyanogen, yeni bir Nightly Release yani gecelik sürüm çıkarttı.

Henüz çok denenmemiş ve kararlılığı konusunda şüpheler olan bu sürüm LG’den çığır açan teknoloji: Hayalet Çağrı köşe yazısında bahsettiğimiz önemli sorunu ortadan kaldırıyor. LG gibi bir elektronik devinin yapamadığını Cyanogen başarıyor.

Elbette bu yeni sürüm resmi bir yazılım olmadığı gibi henüz tam olarak olgunlaşmış değil. Bu yüzden kurmadan önce biraz daha bekleyip olası sorunların giderilmesi için zaman tanımanız yerinde olacaktır. Yine de telefonunuz yüzünden sizi arayıp ulaşamayanlara bir çözüm ortaya çıktığını bilmek sizi rahatlatacaktır.

CM7.2 Nightly Release adı altında çıkan bu son sürümü indirmek için tıklayın: CM7 Build P920-P925 Optimus 3D

 

LG Optimus 3D Android 2.3 Root

 

LG Optimus 3D için CWM-Recovery-Touch 5.8.1.5 Flasher

 

Cyanogen Mod Nasıl Yüklenir? Önce telefonunuzdaki verileri yedeklemeniz, ardından Root, CWM Recovery ve yükleme gerekiyor. Bu tür işlemlerde talimatlara uyarsanız sorun çıkmıyor ancak sorumluluk bunu uygulayan  daima kullanıcıya aittir…