Anasayfa Haber Yeni BlackBerry Bold 9790 Turkcell’le Türkiye’de

Yeni BlackBerry Bold 9790 Turkcell’le Türkiye’de

BlackBerry Bold 9790
BlackBerry Bold 9790
BlackBerry Bold 9790
BlackBerry Bold 9790

Turkcell, BlackBerry’nin ince ve şık yeni akıllı telefonu BlackBerry Bold 9790’u, Turkcell teklifleriyle müşterileriyle buluşturuyor…

Turkcell, yüksek performansı vadeden  yeni BlackBerry® Bold™ 9790 akıllı telefonu Türkiye’de sunuyor. Turkcell müşterileri, dokunmatik ekranla klavyeyi bir arada sunan bu ince telefona 24 ay boyunca ayda 66,90 TL ödeyerek sahip olabilecek. Turkcell’in teklifi, BlackBerry 100 MB data Giriş Paketi ile birlikte geliyor.

BlackBerry Giriş Paketi, ayda 100 MB internetin yanı sıra BlackBerry® Messenger (BBM™) ve Facebook, Twitter gibi sosyal ağ uygulamalara erişimi de içeriyor. Dileyen Turkcell’liler 1GB internet sunan teklife ise ayda 76,90 TL ödeyerek sahip olabiliyor.

Dokunmatik Ekranlı ve Klavyeli Yeni Bold Tasarımı

BlackBerry Bold markası geleneğine sadık kalan yeni BlackBerry Bold 9790 akıllı telefon, güçlü özelliklerinin yanı sıra birinci sınıf malzemeler kullanılarak tasarlandı. Yeni BlackBerry® 7 OS işletim sistemi içeren yeni akıllı telefon, etkileyici incelikte ve şıklıkta tasarımı gelişmiş iletişim, multimedya, üretkenlik ve sosyal bağlantı özellikleriyle birlikte sunuyor. Kullanıcılarına bir dolu özellik ve yüksek performans sunan bu akıllı telefon, bunları taşıması kolay ve elde tutması çok rahat bir tasarımla sunuyor. BlackBerry Bold 9790, yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranın ve başarılı bir klavyenin faydalarını beraberinde getiriyor.

BlackBerry 7 işletim sistemine ve güçlü 1 GHz işlemciye sahip BlackBerry Bold 9790, internette gezinirken, uygulamaları çalıştırırken, belgelerle çalışırken ve multimedya dosyalarının keyfini çıkarırken hızlı ve akıcı bir performans vadediyor. 8 GB dahili bellek, 32 GB’ye kadar ek depolamayı destekleyen bellek kartı yuvası sayesinde genişletilebiliyor.

BlackBerry 7, aynı zamanda belirgin ölçüde daha hızlı ve akıcı internet gezintisi ve keyifli oyun ve video deneyimleri için optimize edilmiş HTML5 performansı sunuyor. Popüler “evrensel arama” yeteneği de sesle etkinleştirilen aramayı kapsayacak şekilde geliştirildi. Artık kullanıcının, cihazda ve internette bilgi aramaya başlamak için konuşması yeterli.

BlackBerry Bold 9790 akıllı telefonda Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality) ve NFC (Yakın Alan İletişimi) teknolojileri de gömülü olarak yer alıyor. Bu sayede kullanıcılar, etraflarındaki dünyayla yeni ve farklı yöntemlerle bağlantı kurabiliyor. Wikitude Augmented Reality uygulaması sayesinde kullanıcılar yakınlarındaki BBM kullanıcılarını gerçek zamanlı olarak bulabiliyor, civardaki restoranların yorumlarını okuyabiliyor, ilginç bir tarihi yapının geçmişini görebiliyor. Aksesuarları eşleştirme, SmartPoster etiketlerini okuma veya mobil ödeme yapma seçenekleri, NFC teknolojisinin sunduğu heyecan verici yenilikler arasında yer alıyor.

Turkcell’in sunduğu BlackBerry Bold 9790 akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi için: www.turkcell.com.tr