Anasayfa Haber Sony Xperia S Sadece Turkcell’de

Sony Xperia S Sadece Turkcell’de

Turkcell, Sony’nin ilk akıllı telefonu Xperia S’i fiyat ve taksit avantajlarıyla satışa sundu. Türkiye’de ilk kez ve sadece Turkcell tarafından sunulan Xperia S, Sony’nin Xperia NXT (Gelecek Kuşak) serisinde yer alıyor.

Sony’nin 4 ekran vizyonunda içerik paylaşımını kolaylaştıran 1.5 Ghz çift çekirdekli Xperia S, televizyondan tablete hemen tüm elektronik cihazlara bağlanıyor. Ofis ve ev ortamındaki uygulamalarda kullanıcıyı küçük telefon ekranına bağlı kalmaktan kurtararak Android telefonları birer mobil teknoloji üssü ve pratik uzaktan kumandaya dönüştüren Xperia S, Sony Bravia HD televizyonlar ile birlikte çalışıyor..

12 megapiksel kamerası ve hızlı çekim özelliğiyle dijital eğlenceye zeka katan Xperia S, bekleme modundan 1,5 saniye gibi kısa bir sürede çıkarak çekim yapabiliyor. Sony kalitesini yansıtan telefon ekranının altını vurgulayan ışıklı şeffaf bandıyla hemen dikkat çeken Xperia S şık bir tasarıma sahip.

Turkcell’den Xperia S’e özel fiyatlar

Sony’nin akıllı telefon dünyasındaki amiral gemisi Xperia S, Turkcell avantajlarıyla geliyor. Turkcell’liler Sony Xperia S’e 24 ay boyunca Gold ve Gold Plus paketlerine ek 59 TL ödeyerek sahip olabiliyorlar. Turkcell Full Paket kullanıcıları, 24 ay boyunca paketlerine ek 69 TL ödeyerek, Hepsi 600 paketi kullanıcıları ise paketlerine ek 72 TL ödeyerek satın alabiliyor.

Cep kontrol merkezi Turkcell’de

Kullanıcının TV, akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ve tablet arasında kolayca geçiş yapmasını sağlayan Xperia S, mobil teknoloji ile ev ve ofis ortamını birleştiren tam bir cep kontrol merkezi. Birbirine bağlı bu dünyada sadece akıllı bir uzaktan kumandadan ibaret olmayan Xperia S, HDMI bağlantısı ile televizyon üzerinden Sony Entertainment Network’e bağlanarak filmlerden müziğe, video oyunlarından kliplere kadar her alanda kullanıcılara dijital eğlencenin kapılarını açıyor.

Xperia S kablosuz ağ bağlantısı ile fotoğrafların tek tuşla internet üzerinden paylaşılmasını sağladığı gibi NFC (yakın alan iletişimi) teknolojisi ile kullanıcıların telefonları arasında resim, belge ve şarkı paylaşmasına da izin veriyor.

Xperia S teknik özellikler

  • 128 x 64 x 10,6 mm, 144 gram.

  • 4.3” Bravia HD Reality Display ekran

  • 12 MP Exmor R kamera ve Full HD video çekim özelliği

  • HD ön kamera

  • Yüksek performans için 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci

  • 3D Surround ses sistemi ve xLoud ses deneyimi

  • HDMI kablo, DLNA veya bir Wi-Fi ağı ile herhangi bir ekrana özgürce bağlanma özelliği

  • Android 4.0’a yükseltilebilir Android 2.3 işletim sistemi

  • Xperia Smart-tag NFC etiketleri