Anasayfa Oyun The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Türkçe Dil Desteği ile...

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Türkçe Dil Desteği ile Ön Siparişte

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition

Birçok insanın yakından takip ettiği ve dünyada milyonlarca oyuncusu olan ödüllü PC Rol yapma oyunu The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition Türkçe Dil Desteği ile geliyor. 17 Nisan’da birçok prestijli mağazada satışa sunulacak olan The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, www.aralgame.com adresinden 90 TL’lik muhteşem fiyatı ile oyunseverlerin beğenisine sunuluyor.

Oyuncular The Witcher 2: Assassins of Kings’de profesyonel yaratık avcısı, witcher, Rivia’lı Geralt röllerini canlandırabilecekler; Bunun yanında yeni sinematikler, yeni görevler, karakterler ve mekanlar orijinal oyuna ek olarak dört saatlik oyun senaryosunun içinde bulunacak.

Kendisini Temeria’yı kasıp kavuran politik karmaşanın ortasında bulan Geralt, Order of the Flaming Rose isyanının bastırılmasına yardım etmişti. Bundan kısa bir süre sonra da witcher’a benzeyen bir suikastçinin saldırısına uğrayan Kral Foltest’in hayatını kurtarmıştı. Foltest krallığına barış getirmeye çalışırken, o da kralın kişisel korumalığını yapmaya başlamıştı. Order’ın son kaleleri de kraliyet ordusu karşısında boyun eğmiş, geriye tek bir görev kalmıştı – Barones La Valette krallıktan ayrılışını duyurmuştu ve kalesinin alınması gerekiyordu. Suikast girişiminden bir ay sonra Foltest’in orduları son saldırı için La Valette Kalesinin kapısında toplanmıştı. Foltest’in yanındakiler arasında Geralt da bulunuyordu, gizemli suikastçinin köken ve kimliğini ortaya çıkarma arayışına henüz başlayamamıştı…

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition; yeni, ultra-modern REDengine sayesinde muhteşem grafikleri ve sofistike oyun mekanikleri ile oyuncuları bir video oyununda yaratılmış en canlı ve inandırıcı dünyalardan birinin içine çekiyor.

Lineer olmayan, gerçekçi oyun anlatımında standardı belirleyen The Witcher 2 olgun, düşündürücü hikayesi ile konsollarda bugüne kadar piyasaya çıkmış en karışık ve benzersiz RYO’lardan birini sunuyor. Oyun destansı hikayesine ek olarak dinamik aksiyonu ve taktik derinliği eşsiz biçimde birleştiren detaylı bir savaş sistemi de içeriyor.

Yeni oyun girişi ve sinematikler: Aedirn Kralı Demavend’in öldürülüşünü gösteren, yeni, üç buçuk dakikalık sinematik de dahil olmak üzere yeni animasyonlar ve ara videolar. BAFTA ödüllü, Oskar adayı Tomasz Baginski bu önemli tarihi olaya can vererek The Witcher 2’de anlatılan hikayenin zeminini hazırlıyor.

ENHANCED EDITION KUTU İÇERİĞİ

OYUN DVD’leri
The Witcher 2: Assassins of Kings oyunu, 2 DVD.

OST CD
Oyun içi müziklerinin bulunduğu müzik CD’si

DÜNYA HARİTASI
Oyun dünyasının haritası

GÖREV EL KİTABI
Hem yeni başlayan, hem de tecrübeli rol yapma oyuncuları için The Witcher 2 görev kitabı

OYUN KILAVUZU
Başlamanıza yardımcı olacak kural kitabı ve arayüz açıklamaları