Anasayfa Haber Instagram’a Alternatif 9 Harika Android Uygulaması

Instagram’a Alternatif 9 Harika Android Uygulaması

  • FlickrFlickr

Flickr’ı hatırlayanınız var mı? Fotoğraf paylaşım sitesi Flickr, Instagram’a doğrudan rakip olmak amacıyla, Android uygulamasını 2011’in sonlarona doğru yeniden tasarladı. Instagram’ın 17 filtresine karşılık 10 filtre içeren uygulama oldukça temiz ve kullanışlı.

Filtrelerin hepsi Paris, Roma gibi büyük şehirlerin adlarını taşıyor. Fotoğraflarınızı Facebook, Tumblr ve Twitter’a yükleyebileceğiniz gibi, e-posta ile doğrudan ailenize ve arkadaşlarınıza da gönderebiliyorsunuz. Fotoğraflarınız eş zamanlı olarak Flickr’a yükleniyor, böylece diğer Flickr kullanıcılarıyla iletişime geçebiliyor ve sevdiğiniz fotoğraf meraklılarını takip edebiliyorsunuz. Fotoğraflarınız önce özel bir albüme yükleniyor; bu albümü Flickr’ın internet sitesinde paylaşıp paylaşmamak da size kalmış.

Flickr uygulamasını kullanabilmek için bir Yahoo hesabı açmak zorundasınız, Facebook hesabıyla oturum açmak yetmiyor. Uygulamanın tek dezavantajı da bu, fakat bu sıkıntıya sadece bir defa katlanıyorsunuz. Bir kere Yahoo hesabı oluşturduktan sonra rahatça oturum açabiliyorsunuz.

Sonraki Sayfada Devam Ediyor…