Anasayfa Haber Samsung Galaxy S3 Mayıs Ayında Geliyor!

Samsung Galaxy S3 Mayıs Ayında Geliyor!

Aylarca piyasada dönen fısıltılardan sonra, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S3’ün önümüzdeki Mayıs ayında Londra’da basına resmen tanıtılacağı duyuruldu. Ancak telefonun kendisiyle ilgili bilgiler halen pek kesin değil, Samsung bu konuda ağzı hayli sıkı davranıyor.

Ne var ki pek çok farklı kaynaktan sızan bilgilere bakılacak olursa, Galaxy S3’ün genel özellikleriyle ilgili bazı ipuçlarına ulaşabilmek mümkün. Mesela telefonun 4,6 ya da 4,8 inçlik bir ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor. Bunun yanında 1,5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Exynos işlemcisine saip olacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy S3’ün işletim sisteminin ise Android’in en son sürümü olan 4.0 ICS olacağına hiç şüphe yok. Samsung’un bu işletim sistemini pek az değişiklikle telefona adapte edeceği, böylece saf kan bir Android sisteme olabildiğince yakın bir kullanım tecrübesini kullanıcılara sunacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S3 için fısıldanan diğer teknik özellikler de hayli etkileyici denebilir. Cihazın standart olarak NFC yongasına ve 4G bağlantı teknolojisine sahip olması bekleniyor. Bunun yanında kablosuz şarj teknolojisiyle de donanmış olabileceği yönünde güçlü söylentiler mevcut.

Cihazla ilgili basına pek çok foto sızmış durumda, bunlardan bazıları hayli olası tasarımları yansıtıyor. Ancak şu an itibariyle bunların arasında Samsung tarafından onaylanan herhangi bir foto mevcut değil. Yani hep beraber Mayıs’ın 3’ünü bekleyeceğiz.