Anasayfa Haber Avea’dan İşletmeye İstediği Tarife

Avea’dan İşletmeye İstediği Tarife

Kurumsal Menü ile Avealı İşletmeler, ihtiyaçlarına en uygun tarifeyi kendileri oluşturabilecek… Numarasını Kurumsal Menü’ye taşıyan işletmeler ayrıca, 12 aylık taahhütle 3 ay, 24 aylık taahhütle 8 ay boyunca bedava konuşacak

Türkiye’nin en çok konuşturan mobil iletişim operatörü Avea, Kurumsal Menü ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip kurumsal müşterilerine kendi tarifelerini oluşturma fırsatı sunuyor.

Kurumsal Menü’yü tercih eden Avealı İşletmeler aylık 15 TL’ye limitsiz şirketiçi görüşme imkanı bulurken, her yöne konuşma, mesajlaşma ve internet paketlerinden ihtiyaçlarına uygun olanını seçerek kendi tarifelerini oluşturabilecek. Üstelik Kurumsal Menü’de yer alan her yöne konuşma tarifeleriyle, Avusturya, İspanya, İsveç, İsviçre, Belçika, Yunanistan, Hollanda, Danimarka, Fransa, Macaristan, Almanya, İtalya ve İngiltere’deki sabit hat aramaları dapaketteki dakikalardan karşılanacak.

Avealı işletmeler 8 ay ücretsiz konuşarak karlığını artıracak

Müşteri odaklı yaratıcı tarifelerle Türkiye’nin en çok konuşturan operatörü unvanının haklı sahibi olduklarını vurgulayan Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman, “Avea çalıştıkça Türkiye’de konuşmak lüks olmaktan çıktı. Değil Türkiye’nin Avrupa’nın en çok konuşturan GSM operatörü olduk. 320 dakika ile Avealılar, Avrupa’nın en çok konuşan ülkesi Fransa’yı bile solladı. Bireysel tarafta elde ettiğimiz başarıyı, kurumsal müşterilerimize taşıyoruz. İçeriği ile Türkiye’de bir ilke imza atan Kurumsal Menü’müz ile müşterilerimiz Avea’nın müşteri odaklı yaklaşımını çok daha fazla hissedecek. Kurumsal Menü ile GSM pazarındaki rekabeti de farklı bir boyuta taşımayı planlıyoruz. Bu kadar özgürlükçü bir yapı ilk defa sunuluyor. Özellikle işini yeni kuran ya da büyütmek isteyen işletmelere 8 aylık bedava konuşma, SMS ve data fırsatını sunarak gereken desteği de sunmuş olacağız. Bu da onların karlılığını artırarak, finansal sonuçlarına olumlu yönde katkı sağlayacak. Müşterilerimizin içleri de işleri de rahat olacak”dedi.

Numarasını Avea Kurumsal Menü’ye taşıyanlar, 12 ay taahhüt vermeleri durumunda 3 ay, 24 ay taahhüt vermeleri durumunda ise 8 ay boyunca 15 TL tutarındaki Menü Tarife sabit ücretini ve seçtikleri konuşma, mesajlaşma ve internet paketlerinin ücretlerini ödemeyecek.