Anasayfa Haber Atos ve Huawei’den Telekomda İşbirliği

Atos ve Huawei’den Telekomda İşbirliği

Huawei
Huawei
Huawei
Huawei

Avrupa’nın lider IT şirketlerinden Atos, telekom sektörünün en önemli tedarikçilerinden Huawei ile güçlerini birleştirdi. Operatörlere zaman ve maliyetten tasarruf sunacak katma değerli çözümler oluşturmayı ve müşterilerinin rekabet gücünü en üst seviyelere taşımayı hedefliyor…

Bilgi teknolojileri alanında Avrupa’nın önde gelen IT hizmetleri şirketi Atos, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) çözümleri tedarikçisi Huawei ile büyük bir işbirliğine imza attı. Hızla gelişen telekom pazarına yönelik çözümler geliştirmek için biraraya gelen iki dev isim, dünya genelinde faaliyet gösteren telekom operatörlerini hedef alıyor.

İki şirket arasındaki ortaklık sonucunda telekom sektörünün IT servis sağlayıcılarının lider isimlerinden Atos, portföyünü en ileri teknolojiyle güçlendirme şansını yakalayacak. Sektöre hem yazılım hem de donanım alanında çözümler üreten Huawei ise IT ve dış kaynak hizmet imkanlarını genişletebilecek.

Müşterilere Rekabetçi Avantajlar…

Telekom pazarına büyük katma değerler sağlayacak bu işbirliği, özellikle global çapta hizmet veren operatörlere rekabet gücünün yanı sıra maliyet ve zamandan tasarruf sağlayacak.

Müşteriler bu entegre çözümlerle faaliyetlerini ve sundukları hizmetlerinin yanı sıra global işlerini de genişletme şansına sahip oluyor. Sektörün en önemli başlıkları olan online ücretlendirme, faturalama, CRM ve dış kaynak kullanımında da operatörlere yeni çözümler sunuluyor. Müşteriler, sektör standartlarına sahip ve en iyi uygulamalarla entegre edilmiş esnek ve yenilikçi iş modelleriyle sunulan çözümlerden faydalanabilecekler.

Atos Telekom Sektörü Başkan Yardımcısı Bruno Fabre, “Huawei kendi alanında pazar lideri olarak telekom sektöründeki müşterilerine  maliyet avantajı sağlayan yazılım, donanım ve sistem çözümleri sağlıyor. Atos olarak biz de sunduğumuz hizmetlerle birlikte müşterilerimize rekabet güçlerini artıracak değerli katkılar sağlamayı sürdürüyoruz. Bu işbirliği aynı zamanda, telekom sektöründe ayak izimizi genişletme stratejimiz doğrultusunda atılmış önemli bir adım” dedi.

Atos
Atos

Atos Hakkında

Atos, 2011 finansal verilerine göre, yıllık 8,5 milyar euro ciroya ve 48 ülkede 74.000 çalışana sahip uluslararası bir IT hizmetleri firmasıdır. Dünya çapında bir müşteri portföyüne sahip olan Atos, iş çözümleri, High-tech hizmetler, danışmanlık ve teknoloji, sistem entegrasyonu ve yönetilebilen servis hizmetleri (managed services) sunar.

Atos, teknoloji alanındaki uzmanlığını ve endüstriyel bilgi birikimini; üretim, perakende, hizmet, kamu, sağlık, ulaşım, finans, telekom, medya ve enerji sektörlerine sunmaktadır.

Atos gelişime destek verecek iş teknolojilerine yoğunlaşırken; müşterilerinin geleceğin şirketini yaratmalarına yardımcı olur. Atos, Olimpiyat Oyunları’nın dünya çapında bilgi teknolojisi ortağıdır ve Paris Eurolist Piyasası’nda kote edilmiştir. Atos firması Atos, Atos Consulting& Technology Services, Atos Worldline ve Atos WorldGrid markaları altında faaliyet göstermektedir.

Huawei Hakkında

Bilgi ve iletişim teknolojileri (ICT) alanında çözüm sunan Huawei, telekom ağlarında, cihazlarında ve bulut bilişimde uçtan uca avantajlar sağlıyor. Telekom operatörlerine, kurumlara ve tüketicilere rekabetçi çözüm ve hizmetler sağlayan şirketin, dünya nüfusunun üçte birinden fazlasına hizmet eden ürün ve çözümleri 140’tan fazla ülkede yaygın olarak kullanılıyor.