Anasayfa Mobil İndirin: Teamviewer 7 Uzaktan Yönetim Ve Toplantı Uygulaması

İndirin: Teamviewer 7 Uzaktan Yönetim Ve Toplantı Uygulaması

Teamviewer 7
Teamviewer 7
Teamviewer 7
Teamviewer 7
Teamviewer 7 Uzaktan Kontrol
Teamviewer 7 Uzaktan Kontrol

Son günlerin en gözde uygulamalarından birisi olan Team Viewer, yeni özellikler sunan Team Viewer 7 sürümüyle yoluna devam ediyor. Ticari olmayan kişisel kullanıcılar için ücretsiz sunulan bu uygulama sayesinde uzaktan PC yönetimi mümkün. Özellikle teknik destek konularında kullanıcıların birbirlerine yardımcı olması için yararlı olan bu uygulama elbette uzaktan kendi PC’nizi kontrol etmenize de imkan tanıyor.

Sürükle bırak, çoklu monitör, bağlantı ayarlarını kaydederek hızla tekrar bağlantı sağlama gibi güçlü özellikler ile kullanımı benzer uygulamalara göre oldukça rahat. Sunulan ek özellikler de pek çok işlemi kolaylaştırıyor. Ekran görüntüsü almak, video kaydetmek ve kaydedilmiş olan ekran görüntülerini AVI formatına çevirmek mümkün.

Elbette son kullanıcılara sağladığı yarardan daha fazlasını ticari kullanıcılara sağlıyor. Uzaktan veritabanı taleplerini hızlı bir şekilde ileterek sunucu işlemlerinde de kullanılabiliyor. Ücretli kullanıcılara birden çok oturum ve daha hızlı, daha optimize erişim imkanı sunuluyor.

Teamviewer 7 uzaktan yönetim haricinde toplantı ve sunumlar için de kullanılabiliyor. Anlık toplantı özelliği ile isterseniz toplantı esnasında da birilerini bu görüşmeye ekleyebilirsiniz. E-Posta ile toplantı için davet göndermek ve örneğin toplantıları Outlook takvimine aktararak takip etmek mümkün. 25 Kişiye kadar toplantı imkanı sunan uygulama iOS ve Android uygulamaları sayesinde  her yerden kullanılabiliyor. Sunum ve toplantılarda da uzaktan yönetim özelliklerine benzer yetki paylaşımları, dosya paylaşımı, kayıt ve bağlantı seçenekleri sunuyor. Yazının başında da belirttiğimiz gibi kişisel kullanım için ücretsiz olarak sunulan Teamviewer 7’yi aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz…

İndirmek için tıklayın: Download Teamviewer 7