Anasayfa Haber Tt eSPORTS’tan Black Element Cyclone Oyun Faresi

Tt eSPORTS’tan Black Element Cyclone Oyun Faresi

Tt eSPORTS, ürettiği yeni oyun faresiyle dikkatleri üzerine çekecek.

Ürettiği ürünlerle oyuncuların en çok tercih ettiği markalar arasına giren Tt eSPORTS, bu sefer ürettiği yeni oyun faresiyle oyuncuları bir kez daha kendisine bağlayacak. Görünüşte hardcore oyuncular için geliştirilmiş olan Black Element Cyclone’un özelliği farenin ön tarafında entegre edilebilir küçük bir soğutucu fana sahip olması. Yoğun oyun deneyimlerinizde ellerinizin terlemesinden şikâyet ettiğiniz zaman, bu fare imdadınıza koşacak.

Black Element Cyclone Oyun Faresi, sahip olduğu özelliklerle de zaten kendisini belli edecek. Güçlü bir soğutucu sisteme sahip olan farenin fan hızı 6000 RPM’ye kadar artıyor. Fan, farenin ön kısmına küçük bir bağlantı ucuyla entegre ediliebiliyor ve istenildiği zaman çıkartılabiliyor. 2.7 CFM hava akımıyla terleyen elinizi verimli bir şekilde soğutması için geliştirilen farenin gürültü seviyesi 21.7 dB kadar. Oyuncular için özel olarak tasarlanmış bu farenin lazer sensörü 6500 DPI ve özelleştirilebilir 9 makro tuşuna sahip. Özellikle MMO ve RTS oyuncuları için ideal bir fare olduğu belirtiliyor. Fare, 5 ayrı renk seçeneğiyle de her zevke hitap ediyor.

Tt eSPORTS’un yeni Black Element Cyclone Oyun Faresi’ne ait ana görüntüleri aşağıdan inceleyebilirsiniz. Black Element Cyclone Oyun Faresi’nin Tt eSPORTS internet sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

[Kaynak: PCkoloji.com]