Anasayfa Makale Pratik Ücretsiz: 4Sync İle Dosyalarınıza İstediğiniz Yerden Ulaşın!

Ücretsiz: 4Sync İle Dosyalarınıza İstediğiniz Yerden Ulaşın!

4Sync sayesinde dosyalarınıza nerede olursanız olun ulaşmanız artık daha kolay bir hâl alacak.

Bazı günler olmuştur, iştesinizdir ve bir dosya o an çok lazım olmuştur, hele ki teknolojik bir işle meşgulseniz. İşte bu gibi durumlarda genellikle flash disk, USB bellekler falan kullanırsınız, ama bu konuda size webden hizmet veren bir yazılım var; 4Sync adlı bu yazılımın geliştiricisi 4Shared.com adlı ünlü bir dosya paylaşım sitesi. 4Sync Linux, Mac ve Windows ile uyumlu olarak çalışmakta ve aktifken herhangi bir şekilde kullanıcya sorun yaşatmıyor. Bu konuda sadece bilgisayarınızın olduğu yerlerden değil cep telefonlarınız sayesinde de dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz. Bu desteğiyle de, kullanıcılara çok kolaylık sağlıyor.

Dosyaları ayrı cihazlara birçok aşamadan geçirip, indirip yükleyerek vakit kaybetmeyi engelliyor 4Sync. Çünkü, yazılım bunları sizin için kendi başına yapıyor. Kabaca en kötü bir dosya paylaşım sitesinin bile güvenliğinden tereddüt ederiz, ama bu konuda 4Sync bu güveni kaybettirmiyor. 15 GB’lık ücretsiz geniş alanıyla her türlü dosyayı saklayabiliyorsunuz. Eğer daha fazla saklama alanı istiyorsanız da, bunun için ufak miktarlarda ücret ödeyerek kendinize üyelik sağlayabiliyorsunuz. 4Sync, premium hesap denilen yöntemle 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 1 yıllık seçenekleriyle kullanıcılarına hizmet veriyor ve premium hesabı satın aldığınız takdirde depolama alanınız 100 GB’a çıkıyor. 6.3 MB’lık indirme boyutuyla bilgisayarınıza hemen kurarak işlemlerinize başlayabilirsiniz, dosyalarınız saklayıp lâzım olduklarında elinizin altından işlerinizi hâlledebilirsiniz. Basit kullanım arayüzyle kullanıcıları zor durumda bırakmıyor. Yazılımı indirdikten sonra eğer ki ilk defa kullanıyorsanız, hızlı ve basit bir şekilde hemen üye olabilirsiniz. Az önce de belirttiğimiz gibi, istediğiniz her yerden yazılın sizi ilgili web sayfasına ulaştırmasıyla hesabınızla giriş yaparak, depolamış olduğunuz dosyalarınıza ulaşabilirsiniz. Herhangi bir ek yazılım gerektirmeyen 4Sync’in güvenliğinden bir cümle ile bahsettik, ama açmak gerekirse şunları söyleyebiliriz; silinen dosyalarınıza ulaşamamak gibi bir endişeniz olduğu zaman bunu hemen unutun. Çünkü, silinen dosyalarınıza 4Sync’in internet sitesinden oturum açarak Geri Dönüşü Kutusu’ndan ulaşabiliyorsunuz.

4Sync’in basit senkronizasyonuyla, herhangi bir bilgisayardan hesabınızla giriş yaparak o an dosyalarınızın depolandığı birime ulaşabiliyor ve burada size lâzım olan ilgili dosyanızı hemen basit ve kolay bir şekilde indiriyorsunuz. Bu şekilde, ek kablolarla ve aktarma esnasındaki sinir bozucu yükleme beklemeleriyle karşılaşmıyorsunuz. Herkesin kullanabileceği şekilde geliştirilmiş olan 4Sync’i hemen indirmek ve yazılım hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız tıklayınız.