Anasayfa Haber Google Tablet Duyuruldu !

Google Tablet Duyuruldu !

Yazılım dünyasının önde gelen isimlerinden Google’ın telefonunu şimdi de tablet bilgisayar takip ediyor. İşte özellikleri…

Google Firması, son zamanlar en çok haberini yaptığımız kuruluşlardan biri oldu. Ancak yazılımsal özelliklerinden çok teknoloji dünyasına yapacağı yeni donanım parçalarıyla. Piyasada ki rekabeti gördüğünden olsa gerek Google’ın Tablet PC çıkaracağını duyurdu.

DigiTimes’ın perşembe günü söylenti olarak duyurduğu haber, geçtiğimiz günlerde kesinlik kazandı. 2012’nin başından beri çalışmaları süren 7-inch Tablet, Temmuz’da piyasaya sürülecek. Asus’un üstlendiği projede, Tablet’in ne gibi özellikler barındırdığı net olarak bilinmiyor. Ancak Samsung’un tablet pclerde ki yaygınlığı ve Apple firmasının söylenti halinde olan iPad Mini cihazından yola çıkarak, Android 4.0, quad-core destekli bir tablet olacağı öngörülmekte.

Önümüzde ki Temmuz 600.000 parçanın dağıtımı yapılacağı, sene sonuna kadar da bu sayının 2 milyonu bulması bekleniyor. Google’un bu beklenmedik atağı tabi ki rakiplerini kısa sürede harekete geçireceğini düşündürüyor.