Anasayfa Haber MSI N670GTX Power Edition ile Yüksek Güç ve Yüksek Performans!

MSI N670GTX Power Edition ile Yüksek Güç ve Yüksek Performans!

MSI Nvidia GeForce GTX 670 Ekran Kartı
MSI Nvidia GeForce GTX 670 Ekran Kartı

Ekran kartı ve anakart ürünlerinde dünyanın önde gelen markalarından MSI, GTX 670 Power Edition ekran kartının çıkışını duyurdu. MSI Power Edition mimarisi üzerine kurulu yeni GTX 670 Power Edition ekran kartı, referans tasarıma oranla hızaşırtma potansiyelinde %22.5 artış sunan üçlü voltaj artırma teknolojisine ve güçlendirilmiş PWM tasarımına sahip.

Yeni Twin Frozr IV termal tasarımı kartı yüksek işlem yükü altında bile soğuk tutarken MSI’ın özel toz giderme teknolojisi de soğutma modülünün tozdan arınmış olmasını sağlayarak her zaman üstün performansta çalışmasına olanak tanıyor. Bu özelliklere ek olarak MSI GTX 670 Power Edition Propeller Blade teknolojisi sayesinde geleneksel fanlara oranla %20 daha fazla hava akımı, 20°C’ye kadar daha düşük ısı ve 11.7dB kadar daha düşük gürültü sunuyor. Ayrıca hızaşırtma tutkunlarının ihtiyaç duydukları kalite ve kararlılığı sağlamak için Military Class III bileşenler kullanıyor. Gücü, soğutma seviyesi ve diğer bileşenleri bir araya getiren MSI GTX 670 Power Edition, üstün hızaşırtma performansı arayanlara hitap ediyor.

MSI Power Edition Mimarisi ile Hızaşırtma Potansiyeli Artıyor…

MSI Nvidia GeForce GTX 670 Ekran Kartı
MSI Nvidia GeForce GTX 670 Ekran Kartı

MSI GTX 670 Power Edition ekran kartında MSI’ın özel Power Edition mimarisi kullanıldı: Afterburner ile gelen Triple Overvoltage, üçlü voltaj artırma teknolojisi, grafik işlemci, bellek ve PLL(Aux) voltaj değerlerinin ayarlanmasına olanak tanıyor. Geliştirilmiş güç tasarımı, referans tasarıma oranla %25 daha fazla akım sağlayarak hızaşırtma sırasında en üst seviye kararlılık sunuyor.

Twin Frozr IV: 20°C daha soğuk, 11.7dB daha sessiz

MSI GTX 670 Power Edition, MSI’ın en yeni Twin Frozr IV termal tasarımı ve özel toz giderme teknolojisine sahip. Toz giderme teknolojisi açılışta fanları ters yönde döndürerek toz birikmesini engelliyor ve soğutma modülünün her zaman en yüksek seviyede işlev görmesini sağlıyor. Tatentli Propeller Blade teknolojisi, geleneksel fanlara oranla %20 daha fazla hava akımı sağlıyor ve etkin soğutma alanını genişletiyor. Isı denetimli çift 8cm fan, SuperPipe teknolojisi ve nikel kaplamalı bakır tabanla birleştiğinde sıcaklık 20°C’ye kadar, gürültü ise 11.7dB’e kadar daha düşük seviyelerde kalıyor.

N670GTX Power Edition Teknik Özellikler

Adı MSI N670GTX Power Edition (/OC)
GPU GK104 915 MHz (OC:1019 MHz) Boost 980 MHz (1079 MHz)
Bellek 2048MB GDDR5 6008 MHz
Soğutma Twin Frozr IV – 8cm fan
Çıkışlar DisplayPort / HDMI / DL-DVI-I / DL-DVI-D
TDP 200W
Hızaşırtma MSI Afterburner – Triple Overvoltage
Boyutlar 267 x 117 x 38 mm