Anasayfa Haber MSI yepyeni Military Class III Anakart ve Ekran Kartlarını Tanıtıyor!

MSI yepyeni Military Class III Anakart ve Ekran Kartlarını Tanıtıyor!

Yeni 3DMark için Futurmark ile Özel İşbirliği

Dünyaca tanınan anakart ve ekran kartı üreticisi MSI, Tayvan’da yapılan Computex fuarında bu yıl standartları belirleyecek yeni ürünlerini tanıtıyor. Sabırsızlıkla beklenen MSI N680GTX Lightning, muhteşem görüntüsü ile Futuremark’ın yeni DirectX11.1destekli 3DMark for Windows 8 üzerinde canlı tanıtım yapılıyor. Windows 8’in Fast Boot ve Secure Boot özelliklerini deneyimleme fırsatı da bulan ziyaretçiler ayrıca MSI’ın yeni A85XA-G65 anakartını da görebiliyorlar.  Yeni anakart AMD’nin yakında çıkacak olan Trinity tabanlı APU’ları için üretilen yeni A85X yongasetini kullanıyor.

MSI’ın anakart tarafında bir başka süprizi ise yepyeni MSI Z77 MPower ve X79 MPower serisi.  XPower’ın bir altındaki segmentte yer alacak yeni anakartlar overclock özellikleri bakımından üst seviye kullanıcıların beklentilerini karşılayacak bir güçle geliyorlar.

MSI MPower, Hızaşırtma Sahnesini Değiştiriyor

MSI Z77 Mpower ve  X79 MPower’ı üst seviye hız aşırmacılar için sunarken OC başarısını da güven altına alıyor. MSI, Mpower kartları zorlu burn-in testlerinin yanı sıra yüksek hızaşırtma yükleri altında su soğutma ile de test ederek her MPower anakartın mükemmel hızaşırtma silahı olduğunu garantiliyor. Bu testler, her MPower anakarta “OC Certified” etiketi ile geri dönüyor.

N680GTX Lightning, DirectX11.1 destekli 3DMark ile tanıtılıyor.

PC çevreleri tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni MSI N680GTX Lightning, Computex’te görücüye çıkıyor. MSI’ın rakipsiz performansa sahip ekran kartları geleneğinin bir devamı olan yeni N680GTX Lightning, MSI’ın Military Class III bileşenleri, Hybrid Digital Power hızaşırtma özellikleri, Lightning Power Layer ve övgüler alan Twin Frozr IV Termal tasarım ile üretildi. Bu özelliklerin yeteneklerini gözler önüne serebilmek için MSI, dünyanın bir numaralı benchmark uygulaması 3DMark’ın yeni sürümü olan 3DMark for Windows 8’in gösteriminde Futuremark ile birlikte çalışıyor. DirectX 11.1 desteği ile gelen yeni 3DMark’ın sponsoru olan MSI, 3DMark for Windows 8 ile MSI’ın Computex 2010’dan sonra 3DMark için Futuremark ile ikinci kez işbirliğine gidiyor.

Futuremark CEO’su Jukka Mäkinen, “Windows 8, oyunculara daha gelişmiş grafik efektleri sunan DirectX 11.1 ile geliyor. Bu yeni özellikleri ilk kez Computex’te yapılacak özel 3DMark for Window 8 tanıtımında MSI ile birlikte sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Halihazırda geliştirme aşamasında olan 3DMark for Windows 8’in bu yıl içinde çıkması bekleniyor.

Yeni MSI A85XA-G65

Kısıtlı bütçeyle performans arayanlar için MSI, yeni MSI A85XA-G65 anakartı sunuyor. Bu yeni FM2 anakart, mobil cihazlara çoktan ulaşan ve kısa süre içinde masaüstü cihazlarda da görülecek olan AMD’nin yeni Trinity APU işlemcisi için üretildi. A85XA-G65, MSI’ın Hybrid Digital Power ile daha da geliştirdiği fiyat/performans üstünlüğüne çok daha yüksek ve kararlı hızaşırtma yeteneklerini ve MSI’ın tanınmış Military Class III bileşenlerini de ekliyor.

MSI üzerinde Windows 8

Window 8’in yeni preview sürümü ile birlikte Microsoft’un yeni işletim sistemini PC’lerinde denemek isteyen kullanıcıların sayısı milyonları buluyor. MSI, yeni işletim sistemini destekleyen anakartlarını sunmaktan mutluluk duyuyor. Windows 8’in Fast Boot ve Secure Boot gibi yeni özelliklerinin canlı tanıtımı, bilgisayar kullanma şeklimizin ne denli değişeceğini de gözler önüne seriyor.

Power Edition

MSI, Computex süresince yeni 670GTX Power Edition ile Power Edition serisi ekran kartlarını da tanıtıyor.
N670GTX Power Edition, Nvidia’nın GTX 670 Kepler grafik işlemcisi üzerine kurulu ve hızaşırtma yetenekleri ile referans tasarımdan çok daha yüksek bir performans vaadediyor. MSI Power Edition ekran kartlarının iki büyük özelliği, daha iyi hızaşırtma için daha güçlü bir PWM modülü ve zaten güçlü olan bu ekran kartının performansını son damlasına kadar kullanmanıza olanak tanıyan  Triple Overvoltage özelliği.