Anasayfa Haber ASUS Türkiye PC’leri Ateşliyor!

ASUS Türkiye PC’leri Ateşliyor!

ASUS: Bilgisayarımı Ateşle!
ASUS: Bilgisayarımı Ateşle!
ASUS: Bilgisayarımı Ateşle!
ASUS: Bilgisayarımı Ateşle!

Yenilikleriyle adından sıklıkla söz ettiren ASUS, yeni yarışması “Bilgisayarımı Ateşle!” ile rüya gibi bir bilgisayar hediye ediyor…

Donanım ürünleri ve onlara gösterdiği özen ile dünyanın en çok satılan ve ödül alan anakartlarına sahip olan ASUS, yeni yarışması “Bilgisayarımı Ateşle!” ile bir kullanıcıya tamamen üst-uç bileşenlerden oluşan ASUS rüya bilgisayarı hediye ediyor. Haziran ayı boyunca kullanıcılar ASUS’un rüya bilgisayarını neden kendilerinin hak ettiğini anlatan bir video çekip bu videoyu “ASUS Bilgisayarımı Ateşle” başlığıyla YouTube’a yükleyecek. Daha sonra Facebook’taki ASUS Türkiye sayfasında yer alan “Bilgisayarımı Ateşle” uygulamasına bilgilerini ve videonun bağlantısını giren kullanıcılar arasından seçilecek şanslı kullanıcı ASUS rüya bilgisayarını elde edecek. Bu kullanıcının seçilmesinde videonun YouTube’daki izlenme ve beğenilme sayısı da büyük önem taşıyor olacak.

Rüya bilgisayarın bileşenleri neler?

ASUS’un iki kez dünya rekoru kırılmasını sağlayan en üst düzey AMD anakartı Crosshair V Formula üzerine temellendirilen rüya bilgisayarda AMD’nin iki kez Guinness Dünya Rekoru kıran sekiz çekirdekli FX-8150 işlemcisi yer alıyor. Ekran kartında da kullanıcıların beklentilerini sonuna kadar karşılamayı amaçlayan ASUS, tercihini AMD’nin en son mimarisi HD 7900 üzerine temellendirilmiş ve en gelişmiş soğutma teknolojisi DirectCU II ile donatılmış ASUS Radeon HD 7970 DirectCU II’den yana kullanıyor.

Oyun odaklı olarak bir araya getirilen üst uç bileşenlerin performansını gözler önüne serecek monitör ise firmanın 2 milisaniye tepki süresi ve LED arka aydınlatması ile dikkat çeken ML238H modeli oluyor. HDMI arabirimi, 16.5mm Ultra ince yapısı ve dokunmatik sensörlü LED tuş paneli ile dikkat çeken ML238H, şık tasarım ve yüksek performansı bir araya getiren bir monitör.

En üst düzey bileşenlerin yanında oyuncu ürünlerini de bir araya getiren firma, rüya bilgisayarla birlikte dünyanın ilk aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip profesyonel oyuncu kulaklığı ROG Vulcan ANC’yi de bu şanslı kullanıcıya hediye ediyor.

Kapasite ve hız bir arada!

Yüksek kapasiteli sabit diskler, günümüz oyunları için olmazsa olmazlar arasında. Fakat söz konusu performans olduğunda SSD’ler dikkatleri üzerine çekiyor. SSD konusunda iddialı ürünleriyle dikkat çeken Corsair’in üst düzey Force GT serisinin gücünü yanına alan ASUS, 120 GB Force GT SSD ile kullanıcılara mümkün olan en yüksek hızı sunmayı amaçlıyor. Saniyede 555 MB okuma hızına ulaşan SSD ile rüya bilgisayar kısa sürede açılıyor ve anında oyun oynamaya hazır hale geliyor. Yine Corsair’in yüksek hızlı ve 8 GB kapasiteli Vengeance belleklerinin yanında Corsair’in 80 Plus bronz sertifikalı TX750M güç kaynağı rüya PC’nin diğer bileşenleri arasında.

Her anlamda performans odaklı bileşenler barındıran rüya bilgisayarın sabit diski de rüya gibi: 10.000 RPM dönüş hızına sahip Western Digital VelociRaptor, 600 GB kapasitesi ile oyunculara mümkün olan en yüksek sabit disk performansını sunmayı da ihmal etmiyor.

İşlemci AMD FX-8150
Anakart ASUS Crosshair V Formula
Ekran kartı ASUS HD 7970 DirectCU II
Optik Sürücü ASUS DRW-24B5ST
Kasa ASUS Vento 7700
Monitör ASUS ML238H 2ms 23”
Kulaklık ASUS ROG Vulcan ANC
RAM Corsair Vengeance 8 GB 1866 MHz
SSD Corsair Force GT 120 GB
Güç Kaynağı Corsair TX750M
İşlemci Soğutucu Corsair H80
Sabit Disk Western Digital VelociRaptor 600 GB
İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64 Bit
Fare THERMALTAKE Tt eSPORTS Black
Klavye THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Pro