Anasayfa Haber ASUS’a Computex 2012’de 6 En İyi Tercih Ödülü!

ASUS’a Computex 2012’de 6 En İyi Tercih Ödülü!

ASUS Transformer Pad Infinity
ASUS Transformer Pad Infinity

ASUS, “Müşteri Memnuniyeti” sözünü tutmaya odaklanıyor ve  teknoloji fuarı Computex 2012’de 6 adet ödül almış olmanın mutluluğunu yaşıyor. İşte ASUS’un ödüllü ürünleri…

ASUS Transformer Pad Infinity
ASUS Transformer Pad Infinity

Bilgisayar ve Sistem kategorisinde Altın Ödül: ASUS Transformer Pad Infinity serisi

ASUS Transformer Pad Infinity Serisi dünyanın 4G LTE ve Wi-Fi teknolojilerine sahip ilk Full HD tableti olarak öne çıkıyor. 1920 x 1200 çözünürlükteki Süper IPS+ ekranı ve ASUS SonicMaster teknolojisi ile sinematik işitsel ve görsel performans sunarken, ekran yeni nesil Corning® Gorilla® Glass 2 camı sayesinde darbelere karşı korunuyor.

4G LTE modeli son derece güçlü Qualcomm® MSM 8960 Snapdragon™ S4 Krait çift çekirdekli işlemci üzerinde çalışıyor ve indirme işleminde 100Mbit/s, yükleme işleminde de 50Mbit/s hızlarına ulaşabiliyor. Transformer Pad Infinity ayrıca 2MP görüntülü görüşmeye olanak tanıyan ön kameraya ve f2.2 diyafram açıklığına sahip 8MP bir arka kameraya sahip. Transformer Pad Infinity’nin 5 element lensi ve LED ışığı sayesinde  karanlık ortamlarda bile üstün görüntü kalitesi sağlıyor.

ASUS Padfone
ASUS Padfone

Akıllı El Cihazları İnovasyonu kategorisinde Altın Ödül: ASUS PadFone™

Android Ice Cream Sandwich işletim sistemli akıllı telefon ASUS PadFone, ASUS PadFone İstasyonuna 4.3” ekranıyla bağlanarak 10.1” Android işletim sistemli ICS tablete dönüşebiliyor ve 63 saate varan konuşma süresi sunuyor.

Kristal netliğinde Super AMOLED qHD ekranı ve güçlü, çift çekirdekli 1.5GHz Qualcomm® Snapdragon™ S4 işlemcisiyle, ASUS PadFone en talepkâr kullanım amaçlarına bile mükemmel bir uyum sağlıyor. Cihazın benzersiz DynamicDisplay teknolojisi akıllı telefon ile tablet modları arasındaki geçişin son derece akıcı olmasını sağlarken birçok uygulama da otomatik olarak farklı ekran boyutuna uyarlanıyor.

PadFone, PadFone İstasyonunun işlemci gücünü ve depolama kapasitesini istasyona bağlı olduğunda sunuyor ve istasyonun pili, kendisine bağlı PadFone’u 63 saat ek konuşma süresine kadar şarj edebiliyor. PadFone İstasyonu kendi klavye yuvasıyla birlikte geliyor.

ASUS Nettop EB1033e
ASUS Nettop EB1033e

Yeşil ICT Ödülü: ASUS Nettop EB1033e

ASUS, ürünlerinin kullanım ömürlerinde çevre dostu konsepti benimseyerek ürünlerin çevreye olan etkilerini azaltmayı amaçlıyor. Buna paralel olarak geri dönüşüm oranı en az yüzde 90 olacak şekilde tasarlanan EB1033 Nettop PC, bilindik bir masaüstü bilgisayarın yalnızca 1/25’i kadar materyal kullanıyor. EB1033’ün yıllık güç tüketimi ENERGY STAR® v5.2 standardından yüzde 68,5 oranında daha az. EB1033e bu özelliğiyle piyasadaki en çevre dostu ve enerji açısından en verimli bilgisayarlardan biri olarak öne çıkıyor.

1 litre hacimli kompakt tasarımına rağmen EB1033, döndürülebilir bir VESA tabana ve bol miktarda bağlantı seçeneğine sahip. EB1033e’nin grafik kartı Full HD 1080p oynatma ve çift ekran çıkışını destekliyor. Böylece dijital levha, tıbbi, eğitsel ve ticari uygulamalar için de kullanılabiliyor.

ASUS P1 portatif LED projektör
ASUS P1 portatif LED projektör

Görüntüleyici ve Dijital Eğlence Ödülü: ASUS P1 portatif LED projektör

ASUS P1 portatif LED projektör kristal netliğinde sunumları kompakt bir tasarımda sunuyor. 200 ANSI lümen oranlı projektör HD 1280 x 800 çözünürlükte görüntü yansıtarak dizüstü ya da bilgisayarınızdaki içeriği orijinal kalitesiyle gösteriyor.

Ultra ince ve kompakt P1 yalnızca 415 gram ağırlığıyla sadece bir CD kutusu boyutuna sahip. İçeriğinde cıva bulundurmayan Eco-LED ışık kaynağı 30.000 saatlik yaşam ömrüne sahip. P1 güç tuşuna basıldıktan sonra yalnızca 5 saniyede kurulabiliyor. Ayrıca soğutma süresi de gerekmiyor ve P1 anında kapanabiliyor.

Sadece 1 metreden parlak ve kristal berraklığında 40″ HD 1280 x 800 yansıtma mükemmel bir kullanıcı deneyimi yaratıyor. Bu boyutlarda 8 punto karakterler dahi rahatlıkla okunabiliyor. Yüksek verimli LED ışık kaynağı kullanılması ile 10 kat daha fazla ömür ve enerji tasarrufu sunuluyor. Bunlara ek olarak fısıltı kadar sessiz çalışma da garanti ediliyor.

ASUS O!Play TV Alıcılı Medya Oynatıcı
ASUS O!Play TV Alıcılı Medya Oynatıcı

Görüntüleyici ve Dijital Eğlence Ödülü: ASUS O!Play TV Alıcılı Medya Oynatıcı

ASUS O!Play TV Pro oturma odalarındaki televizyonları tamamen dijital bir HD deneyimine dönüştürerek içerik tüketimi ve dağıtımını kolaylaştırıyor.

Cihaz, 3D de dahil olmak üzere 50’nin üzerinde formatı destekleyen her türlü multimedya içeriğinin yanı sıra dijital programları oynatma ve kaydetme özelliklerine sahip. O!Easy’nin özel teknolojisi dosya oynatma, paylaşma, tekrar oynatma gibi tek tıklamalı işlevler sunarken birçok belli başlı online eğlence ve içerik servisine de doğrudan erişim sağlıyor.

O!Play TV Pro, free-to-air yüksek kaliteli dijital TV programları ve Elektronik Program Rehberi’ne (EPG) doğrudan erişim için dahili bir DVB-T dijital alıcıyı içeriyor. Üstelik cihaz Kişisel Video Kaydedicisi sayesinde içerikleri dahili bir 3.5” hard diske kaydedilebildiği gibi dijital yayınları gerçek zamanlı olarak durdurup oynatılabiliyor.

ASUS 3’ü 1 arada çift bant N450 ethernet adaptörü
ASUS 3’ü 1 arada çift bant N450 ethernet adaptörü

İletişim Ödülü: ASUS 3’ü 1 arada çift bant N450 ethernet adaptörü

ASUS EA-N66 3’ü 1 arada çift bantlı kablosuz Gigabit Ethernet adaptörü 3×3 patentli bir anten tasarımıyla donanmış bulunuyor ve bu sayede yüksek hızlı kablosuz internet erişimi sunabiliyor.

Seçilebilir çift bant 2.4GHz ve 5GHz işletim modları ve bant başına 450Mbps’ye varan hızlarla EA-N66 web tarama, akıcı HD video oynatma ve gecikmesiz online oyun deneyimi keyfini artırıyor.

Özel patentli anten mimarisi EA-N66’nın kablosuz karışıklıklarını en düşük seviyeye indirmesini ve piyasadaki en hızlı kablosuz ağ hızlarına ulaşmasını sağlıyor. EA-N66 Ethernet adaptörü ayrıca, yineleyici ve erişim noktası modlarında çalışabiliyor. Tümünü ASUS kullanıcı arayüzü üzerinden birkaç adımda kolayca ayarlayabiliyor ve tüm bunlar için bir kurulum diskine ihtiyaç duymuyorsunuz.