Anasayfa Haber ASUS’un Yeni Oyun Canavarı Bilgisayarı ROG TYTAN CG8580’i Alana Diablo III Bedava!

ASUS’un Yeni Oyun Canavarı Bilgisayarı ROG TYTAN CG8580’i Alana Diablo III Bedava!

ASUS ROG TYTAN
ASUS ROG TYTAN


Vatan Bilgisayar’da geçerli kampanya kapsamında ASUS üçüncü nesil Intel® Core™ işlemcisine ve NVIDIA’nın Kepler Mimarisine sahip GTX 680 Ekran Kartı ile güçlendirilen yeni ROG TYTAN CG8580’e sahip olanlar yalnızca oyun keyfini zirveye çıkaran bir bilgisayara sahip olmakla kalmıyor, oyunseverlerin yıllardır beklediği Diablo III’e de kavuşuyor. Stoklarla sınırlı kampanyaya katılmak için acele etmek gerekiyor.

 

Yeni dijital çağın küresel lideri ASUS’un kampanyası oyunseverlere unutamayacakları bir yaz mevsimi yaşatacak. Stoklarla sınırlı olan kampanya kapsamında tüm Türkiye’deki Vatan Bilgisayar şubelerinden ASUS’un Intel® Core™ işlemcisine ve NVIDIA’nın Kepler Mimarisine sahip GTX 680 Ekran Kartlı yeni masaüstü bilgisayarı ROG TYTAN CG8580’i satın alan oyunseverler, adeta bir oyun canavarı olan bu eşsiz bilgisayarın yanında uzun yıllardır beklenen Diablo III oyununa da ücretsiz sahip oluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen oyunseverlerin acele etmesi gerekiyor çünkü kampanya yalnızca 90 ürünle sınırlı.

 

ROG TYTAN CG8580 ile olağanüstü oyun deneyimi

Casus denizaltıdan esinlenen gizli tasarımıyla CG8580, 4,6 GHz hızına yükseltilmiş  Intel® Core™ i7-3770K işlemciye ev sahipliği yapıyor. Üzerinde bulunan Turbo Gear tuşu, tek bir dokunuşla yeniden başlatmadan veya BIOS ayarlarını değiştirmeden anında hız aşırtma yapılmasını sağlıyor.

 

NVIDIA® GeForce® GTX680 ekran kartı 3D Vision Surround ve fazladan bir ekran ile benzersiz dörtlü ekran kapasitesine sahip. CG8580 aynı zamanda 2GB GDDR5 video belleği, saat frekansını artıran GPU Boost ve gerçeğe en yakın 2560 x 1600 çözünürlüğündeki resimler için FPS oranlarını iyileştiren Adaptive Vertical Sync gibi ek özelliklere sahip. Bu özellikler, Dolby Surround Sound ve anakartlarda yerleşik olarak bulunan kod çözücülere göre 35 kat daha temiz ses sağlayan Xonar DX ses kartıyla tamamlanmış. Ek olarak, 128 GB SSD, kullanıcılara standart sabit disklerden dört kat daha hızlı veri ulaşım hızı sağlıyor.

 

Beş yollu hava ve su soğutma sistemi, yüksek tempolu oyun oturumları için mükemmel olan, verimli ve sessiz bir ısı dağıtımı sağlıyor.

 

Wi-Fi Go!, akıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için çoklu medya akışı sağlarken Smart Digi+ Teknolojisi de TurboV İşlem Ünitesi’yle birlikte çalışarak işlemcinin hız aşırtma performansında ve kontrolünde olağanüstü bir artış sağlıyor.

 

Model Adı CG8580
İşlemci Intel Core i7-3770K 4 Çekirdekli

4.6Ghz Overclock işlemci

Anakart ASUS Z77 Anakart
RAM 16GB (DDR3 1600, 4x4GB)
Maksimum Ram Kap. 32GB (4 DIMM SLOT)
Sabit Disk (HDD) 128GB SSD + 2 TB 7200rpm 32Mb Cache SATA 6Gbs
Ekran Kartı ASUS NVidia GeForce GTX680
Ekran Kartı Ram 2GB DDR5
Optik Blu-ray Yazıcı + DVD Yazıcı
İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium 64bit
Diğer ASUS Xonar harici Ses Kartı
Klavye & Mouse Gaming Klavye Mouse
Asus’a Özel Özellikler • Dünyanın en hızlı tek GPU ekran kartı GTX680

• Asus Xonar harici ses kartı ile en iyi ses deneyimi

• Fabrika çıkışında overclocklanmış işlemci.

• Tek tuş ile 4.6Ghz ye kadar Overclock imkanı

• En iyi performans için Su soğutma

• Bilgisayarı kapatmadan disk takabilme (Hot-Swap)

• 700W orjinal power supply