Anasayfa Haber Harry Potter Artık Kindle’da!

Harry Potter Artık Kindle’da!

Kindle Harry Potter
Kindle Harry Potter
Kindle Harry Potter
Kindle Harry Potter

Amazon.com müşterileri artık Harry Potter hitaplarını satın almadan ödünç alarak okuyabilecekler. Serinin bütün kitapları İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca olarak Kindle Owners’ Lending Library (KOLL) üzerinde okunmaya sunuluyor.

Kindle sahiplerinin 79 dolara satın aldıkları Prime Üyelik sayesindekullanıcılar 145.000 kitabı ücretsiz olarak ödünç alarak okuyabiliyorlar. 18.000 film ve diziyi de ücretsiz izlemek bu sistem üzerinde mümkün. J.K. Rowling’in Harry Potter serisi bu ödünç kitap kütüphanesindeki tek ücretsiz ve ünlü seri değil; New York Times’ın 100 En çok Satan kitabı da burada bulunabiliyor.

Kindle Prime üyeleri ayda bir kitabı bu kütüphaneden ödünç alabiliyorlar. Bu şekilde bakıldığında yıllık 79 dolara 12 kitap şeklinde bir hesap ortaya çıkıyor ancak Amazon kullanıcılarını memnun etmek için az önce de belirttiğimiz gibi ücretsiz ve ödünç daha fazla içerik, kargo indirimleri, kargo süresi hızlandırma gibi yan katma değerler de sunuyor ve teklifini cazip hale getiriyor. Amerika’da son derece yaygın olan sistemin bir benzerini bir gün Türkiye’de de görmek umuduyla…