Anasayfa Haber Galaxy Note 2 Ekim’de mi?

Galaxy Note 2 Ekim’de mi?

İnsanlar Samsung’un Galaxy Note telefonunun gerçekten bir telefon mu, yoksa bir tablet mi olduğunu tartışadursunlar, çıktığı günden beri yaklaşık 7,000,000 adet satmayı başarabilen cihaz, piyasada büyük ekrana karşı ilginin olduğunu kanıtladı. Satış rakamlarından çok memnun olduğu söylenen Samsung’un, bir sonraki modeli Ekim aynıda piyasaya sürebileceği söyleniyor.

Piyasada Galaxy Note 2 olarak anılan bu cihazın gerçekten de bu isimle çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Samsung’un bu adla olmasa bile daha gelişmiş bir model çıkaracağına kesin gözüyle bakılıyor. Etrafta dolaşan söylentilere göre Note 2 ilkinden daha da büyük bir ekrana sahip olabilir. 5,3 inçten daha büyük olacağı söylenen ekranın, ilk cihazdan daha ince ve dayanıklı olacağı, böylece Note 2’nin genel kalınlığının daha da azalacağı söyleniyor.

Galaxy Note 2’nin sahip olacağı söylenen diğer özellikler ise dört çekirdekli bir Exynos işlemci ve 12 MP kamera. Ayrıca batarya ömrünün de ilkine oranla çok daha uzun olacağı düşünülen cihaz, büyük ihtimalle Android 4.0 işletim sistemiyle gelecek. Büyük ihtimalle diyoruz, çünkü Samsung’un yeni CEO’su geçenlerde yaptığı bir konuşmada, firmanın yazılım açığının olduğunu ve özellikle kendi işletim sistemi üzerine yoğunlaşması gerektiğini vurguladı. Galaxy Note 2’nin geliştirilmiş bir Bada sürümüyle çıkma ihtimali üzerine pek bir söylenti yok, ancak imkansız bir olasılık gibi de görünmüyor.