Anasayfa Haber 2012 Model Samsung Klimalar

2012 Model Samsung Klimalar

Samsung Klima: Delight Cool
Samsung Klima: Delight Cool
Samsung Klima: Delight Cool
Samsung Klima: Delight Cool

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletleri alanlarında bir dünya devi olan Samsung Electronics Co. Ltd., tarafından akıllı teknolojilerle geliştirilen Samsung klimalar, Maldives, Jungfrau, Boracay ve Crstyal adını taşıyan birbirinden farklı modelleriyle 2012 yaz sezonunda herkesi serinletiyor. Samsung Klimalar sahip olduğu Smart İnverter, S Plasma iyon ve Full HD filtreleme sistemi gibi yenilikçi teknolojiler sayesinde tüketicilere en sağlıklı havayı en tasarruflu şekilde sunuyor.

%60’a Varan Enerji Tasarrufu

Samsung klimalarda bulunan ‘Smart Inverter’ özelliği, klimanın kompresörünün sürekli olarak açılıp kapanmasını engelliyor ve sıcaklık dalgalanmalarına göre klimanın motor gücünü otomatik olarak ayarlayarak ideal sıcaklık düzeyini koruyor. Bu gelişmiş kontrol sistemi  %60’a varan enerji tasarrufunun yanı sıra uzun süre rahat edebileceğiniz bir ortam da sağlıyor.

%90’a varan Temiz Hava

Samsung’un gelişmiş Double Cleaning arındırma sistemine sahip Samsung Klimalar ile hava iki şekilde temizleniyor; öncelikle Full HD filtrenin sağladığı gelişmiş filtreleme ile havadaki toz partikülleri ve biyolojik atıklar % 90’a varan oranda filtrelenerek ortam kirli tozlardan arındırılıyor. Bunun yanı sıra  gelişmiş S-Plazma iyon teknolojisi, fiziksel filtrelemeye direnen bakteriler de dahil olmak üzere havadaki zararlı virüs, bakteri ve alerjen maddeleri %99’a varan oranda etkisiz hale getirerek bu maddeleri zararlı su buharına dönüştürüyor.

Rahatlık ve Konfor

Samsung’un dinamik 3D Rüzgar teknolojisi oda içindeki havanın eşit olarak dağılmasını  ve kullanıcılara kısa sürede daha serin bir ortam sunulmasını sağlıyor.

Ayrıca, Samsung’un klimalarda bulunan “D’light Cool” özelliği sayesinde odanın nem düzeyi ölçülerek ideal sıcaklık otomatik olarak hesaplanarak, en rahat ortam için sıcaklık ayarı yapılıyor.

Samsung’un “İyi Uyku” özelliği ise kaliteli bir uyku için odanın sıcaklığını ve nem düzeyini uykuya dalma, uyku ve uyanma süreçlerine göre ayarlıyor; böylece sabahları daha dinlenmiş ve zinde uyanmak mümkün oluyor.

Farklı mekanlara uygun şık tasarımının yanı sıra, en temiz ve en kaliteli havayı en ekonomik şekilde sunan Samsung klimalar 3 yıl garanti süresiyle dikkat çekiyor.

Farklı model seçenekleriyle Samsung klimalar, 899TL’den başlayan fiyatlarla tüm Samsung yetkili satıcılarında bulabilirsiniz.

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics, yarı iletken, telekomünikasyon, dijital medya ve dijital yakınsama teknolojileri sektörlerinin dünya çapında öncü şirketlerinden biridir. 2011 senesi konsolide satışları 143.1 milyar USD olan şirketin, dünya çapında 72 ülkede, 197 ofiste görev yapmakta olan yaklaşık 206.000 çalışanı bulunmaktadır. Şirket iki ana organizasyon çatısı altında faaliyet gösteren, dokuz bağımsız iş biriminden oluşmaktadır: “Dijital Medya & İletişim” altında Dijital Kamera, Mobil İletişim, Telekomünikasyon Sistemleri, Beyaz Eşya, BT Çözümleri ve Dijital Görüntüleme; “Cihaz Çözümleri” altında Bellek, Sistem LSI ve LED iş birimleri bulunmakta. Bir dizi ekonomik, çevresel ve sosyal kritere göre sektörde öncü olan performansı ile tanınan Samsung Electronics, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi 2011’de dünyanın en sürdürülebilir teknoloji şirketi oldu. Daha ayrıntılı bilgiye www.samsung.com.tr’den ulaşılabilinir.

Samsung Beyaz Hakkında

Samsung Beyaz, günlük ev işlerinin karmaşasını ortadan kaldıran yenilikçi ve akıllı ürünler geliştirmeyi misyon ediniyor. Tüketicilerin en önemli ihtiyaçlarını karşılamak için ürünlerini her gittiği ülkede yerelleştiren Samsung Beyaz, son tasarım trendlerini incelemek ve ürün tasarımlarının tüketicilerin zevklerine hitap edecek şekilde geliştirilmesini sağlamak amacıyla son olarak Londra ve Milano’da iki yeni tasarım merkezi açtı. Böylece Samsung’un dünyada farklı noktalarda tasarım merkezilerinin sayısı yediye yükselmiş oldu. 61 ülkede faaliyet gösteren ve dünyadaki fabrika sayısını her geçen sene attıran Samsung Beyaz bu sene Polonya’da kurduğu yeni fabrika ile beyaz eşya fabrika sayısını dünya çapında yediye yukseltti. Samsung Electronics’in beyaz eşya üretimi yaptığı diğer ülkeler; Meksika, Tayland, Malezya, Hindistan, Çin ve Kore.

Samsung Beyaz’ın Tarihçesi:

1972: Buzdolabı pazarına girdi.

1974: Klima ve Çamaşır Makinesi pazarına girdi.

1978: Robot Süpürge pazarına girdi.

1979: Mikrodalga pazarına girdi.

1997: Dünyada ilk kez gardırop tipi buzdolabı için Twin Cooling System’i geliştirdi.

1998: Dünyada ilk kez gardırop tipi buzdolabı için iç dizayn opsiyonunu geliştirdi.

2000: Dünyanın ilk dijital çamaşır makinesini geliştirdi.

2003: Dünyada ilk kez Silver Wash teknolojisini geliştirdi.

2005: Dünyanın ilk 4 kapılı buzdolabını geliştirdi.

2008: Dünyanın en geniş gardırop tipi buzdolabını geliştirdi.