Anasayfa Haber Meet the Pyro Çıktı

Meet the Pyro Çıktı

Team Fortress’ın en merak edilen karakteri Pyro’nun tanıtım videosu sonunda yayımlandı.

Team Fortress 2’nin eğlenceli oynanabilirliğinin yanı sıra karakterleri için teker teker çıkardığı viral videolar oldukça ilgi çekici. Geçtiğimiz aylarda sitemizden de duyurduğumuz bir haberde Valve’in yeni bir projesinin bahsini etmiştik. Ayrıca içerisinde olası bir Pyro videosu da koyulacağı söyleniyordu. Son 3 gündür ortalığı kasıp kavuran haber geldi ve TF2 için bir güncelleme paketi ortaya çıktı.

Uzun zamandır Steam platformu üzerinden Skyrim, Portal ve Team Fortrees 2 gibi oyunlara Game-Workshop adı altında bir tasarım bölümü açılmıştı. Oyunun yakından takipçileri tasarladıkları silahları, envanteri, eşyaları ya da haritaları diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyordu. Sadece paylaşmakla kalmıyor göze çarpanlar oylanarak üst sıralara çıkıyor hatta oyun içerisinde kendisine de yer bulabiliyordu. Yeni güncelleme ile bu silahlardan bir çoğunun eklenmesinin yanı sıra DoomsDay adlı yeni bir oyun da eklenecek.

DoomsDay, diğer türlere nazaran kasasını ilk dolduran yolculuğa çıkar mantelitesiyle çalışıyor. Harita’da ki rokete yeterli materyal sağlandığında roket fırlatılıyor ve oyunun kazananı belli oluyor. İlk iki günün bombaları buydu. Son günün atom bambası ise Pyro’nun “Meet the Pyro” videosunun çıkacağıydı.

Pyromania adlı güncelleme paketinin adı altında siteye konulan geri sayım sonucunda video tüm sevenlerle buluşacaktı. 27 Haziran günü, Türkiye Saati ile 21.00’da sevenleriyle buluştu ama ardından Team Fortress 2’nin resmi sitesi çöktü. Toparlanan siteden şu an video rahatça izlenebiliyor. Lafı çok uzattığımızın farkına vararak aylardır beklenen videoyu sizlerle paylaşıyoruz.