Anasayfa Haber ASUS, ROG Corner İle Artık Oyunseverlere Daha Yakın!

ASUS, ROG Corner İle Artık Oyunseverlere Daha Yakın!

Bilgisayar dünyasında yeniliklerin öncüsü olan ASUS, uzun süredir üstünde çalıştığı ROG Corner projesini hayata geçirdi. Oyuncular çeşitli mağazalarda özel tasarlanmış standlarda ROG ürünlerini yakından inceleme fırsatı bulacak.

Dünyanın en çok satılan ve ödül alan anakartlarına sahip olan ASUS, ileri teknolojiye sahip ürünleriyle oyun dünyasında da kendinden çok söz ettiriyor. ASUS’un oyunculara özel ürünler serisi ROG (Republic of Gamers) ise markanın oyun dünyasındaki yerini pekiştiriyor. İstanbul’da altı, Ankara’da bir mağaza ile bir de internet satış sitesinde ROG ürünlerini sergilemeye başlayan ASUS, bu proje kapsamında son kullanıcılara ROG ürünlerinin performansını gösteriyor.

ROG Corner projesi ile ASUS, özel tasarlanmış ROG standlarında oyunseverlerin anakartları, ekran kartlarını, LED IPS monitörleri ve kulaklıkları yakından görüp performanslarını test etmelerine olanak tanıyor.

Şu an aşağıdaki mağazalarda ASUS ROG Corner standlarını ziyaret edebilirsiniz:
– Eksa Computer – Kadıköy – İstanbul
– Eksen Bilgisayar – Kadıköy – İstanbul
– MSM Bilişim – Ankara
– Adeks İnternet Kafe – Beşiktaş – İstanbul
– Vatan Bilgisayar / Topkapı – İstanbul
– Vatan Bilgisayar / Bostancı – İstanbul
– GOLD Bahçelievler – İstanbul

ROG ürünlerine aynı zamanda internet üzerinden bilgisayar donanımı satışı yapan www.teknobiyotik.com adresinden de ulaşılabiliyor.

ASUS ROG ürünleri ile ilgili daha detaylı bilgi için http://rog.asus.com/ ve www.asus.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.