Anasayfa Haber İndirin: Microsoft Office 2013 Preview

İndirin: Microsoft Office 2013 Preview

Microsoft Office 2013
Microsoft Office 2013
Microsoft Office 2013
Microsoft Office 2013 

Microsoft yeni Office 2013 paketinin ön izleme sürümünü indirmeye sundu. Microsoft Office 2013 Preview, Windows 8’e damgasını vuran yeni Metro arayüzüne sahip…

PC kullanıcılarının alışık olduğu Word, Excel, PowerPoint ve OneNote gibi uygulamalar Office 2013 içerisinde sunuluyor. Yeni ofis uygulamaları her platformda kullanım kolaylığı sunmak üzere tasarlanmış durumda. Windows 8 Metro arayüzüyle yeni işletim sistemine hazır olan Office 2013 pek çok yeniliği beraberinde getiriyor.

Dokunmatik ve stylus desteği geliştirilmiş olan yeni Office 2013’te bulut desteği SkyDrive uygulaması ile sağlanmış. Cep telefonunda, tablet bilgisayarda ya da masaüstünde hep aynı ayarlar, şablonlar, yazım kılavuzu ve kaydedilmiş belgeler ile senkronize bir şekilde kolayca çalışmak mümkün. İş arkadaşlarıyla Lync aracılığıyla HD video konferans, toplantı ve sunumlar yapmak son derece kolay. Gelişmiş dokunmatik ve stylus desteği mobil kullanımı kolaylaştırdığı kadar, ister küçük, ister büyük ekranda bu sunumları da rahat hale getiriyor.

Windows 8 RT sürümü ile birlikte tablet bilgisayarlara yüklü gelecek olan Office 2013 sürümleri Office Home ve Office Student olacak. Bu sürümler içerisinde Word, Excel, PowerPoint, OneNote gibi uygulamalar dahil olacak. Bu, Microsoft Surface tablet bilgisayarı da daha çekici hale getirecek.

Yeni Office 2013 bütün bunlara ilaveten beraberinde Skype, Yammer sosyal ağı, Facebook ve LinkedIn entegrasyonlu kişi kartları gibi ek iletişim, paylaşım yetenekleri getiriyor.

İndirin: Microsoft Office 2013 Preview