Anasayfa Mobil Günün Android Uygulaması: ES File Explorer File Manager

Günün Android Uygulaması: ES File Explorer File Manager

Android cihazınızda ne kadar fazla dosya ve klasör varsa, bunların kontrolleri de o kadar zorlaşıyor. Geniş yelpazesiyle her yerde bir parçası bulunan dosyaların tek bir çatı altında toplanım PC’deki gibi bir Denetim Masası görevi gören bir program sizi bu dertten kurtatıyor. ES File Explorer File Manager, EStrongs Inc. tarafından geliştirilmiş olan başarılı bir dosya yönetim uygulaması. Bu uygulama kullanıcılarına neler sunuyor, onlara yakında bakalım.

ES File Explorer File Manager’ın kullanıcılar sunduğu pek çok dosya yönetim işlevi var; kopyalama, yapıştırma, silme, yeniden adlandırma ve paylaşma bunlardan bazıları.Uygulama sayesinde, SD kartınız üzerinde gizli olan dosyaları da kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Mevcut uygulamalarınızı kolaylıkla yönetebileceğiniz bu program aynı zamanda, herhangi bir sorunla karşılaşmadanfotoğraf, video ve müzik açma özelliğini de beraberinde getiriyor. Her dosyayı ilgili başlıklar ve tek çatı altında toplayan program, FTP istemcilerini kontrol ve Bluetooth üzerinden dosya aktarımına imkân tanıyor. Uygulamaya, her yerden 3G, EDGE ya da Wi-Fi üzerinden erişebiliyorsunuz. Böylece paylaşımlarda bulunabilir, fotoğraflar yükleyebilir ve videolar izleyebilirsiniz.

Android cihazınızdaki dosya yönetimini en verimli seviyeye getirmek için geliştirilmiş olan -ki öyle- ES File Explorer File Manager’ın kullanımının kolay olması da işin cabası aslında. Uygulamayı denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

ES File Explorer File Manager’ın Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirmek için tıklayınız.