Henüz Galaxy S3’ü yeni piyasaya süren Samsung, Ağustos’ta yeni bir Galaxy cihazı tanıtmayı planlıyor
Geçtiğimiz ay Galaxy S3’ü piyasaya sürerek akıllı telefon sektöründe adeta krallığını ilan eden Samsung yeni bir Galaxy tanıtımı için gün saymaya başladı bile. Engadeget adlı teknoloji portalı tarafından yapılan duyuruya göre Samsung, Engadget çalışanlarını 15 Ağustos’ta gerçekleştirilecek “Yeni Galaxy” tanıtımına davet etmiş durumda.
“Yeni Galaxy” ile ilgili henüz net bir bilgi yok ancak her zaman olduğu gibi bazı tahminler var. Bunlardan ilki Samsung’un Galaxy S Blaze Q adlı akıllı telefonu. Android 4.0 ile çalışan bu akıllı telefonun diğer Galaxy S’e göre en büyük farklılığı kaydırılabilir QWERTY klavyesi olması.
Diğer bir tahmin ise Galaxy Note 10.1 tablet. Var olan Galaxy Note’dan daha büyük bir ekrana ve daha güçlü bir sisteme sahip olacağı söylenen Galaxy Note 10.1 de tahminler arasında.