Anasayfa Oyun League of Legends Türkçe Kapalı Beta Testi’ne açılıyor!

League of Legends Türkçe Kapalı Beta Testi’ne açılıyor!

League of Legends: Sandstorm Katarina
League of Legends: Sandstorm Katarina
League of Legends: Sandstorm Katarina
League of Legends: Sandstorm Katarina

Kitleleri peşinde sürükleyen dünyanın en çok oynanan oyunu League of Legends’in Türkçe Kapalı Beta Testi sınırlı sayıda kullanıcıya açılıyor. Oyuncular adalet meydanlarında kıyasıya kapışacak!

Oyunculara her daim yakın olmayı amaçlayan Riot Games Türkiye faaliyete geçtiği günden bugüne dek oyunculara en iyi hizmeti Türkçe olarak oyun içi ve dışında sunmayı görev edinmiş olduğunu kanıtlıyor. İlerleyen dönemde Türkçe oyun oynayan oyunculara özel etkinlikler ve özel içerikler sunmak için heyecanlı bir çalışma yürüten Riot Games Türkiye bu çalışmaların ilkiyle oyuncuların karşısına çıkıyor.

Adalet Meydanları’nda görüşmek üzere!

İlerleyen haftalarda oyuncuların League of Legends’ın Türkçe sürümünü test etmesi ve Riot Games Türkiye ile bu konuya dair görüşlerin paylaşması için oyun, “Kapalı Beta Testi”ne (KBT) açılıyor.  KBT, oyundaki pek çok özelliği denenmesi ve oyunda karşılaşılabilecek sorunların giderilmesi için gerçekleştirildiğinden, test sunucusuna sınırlı sayıda oyuncu kabul ediliyor. KBT başvuruları sosyal medya kanalları, ilerleyen haftalarda açılacak League of Legends Türkiye ana sayfası ve forumlarından duyurulacak.

Teste katılan tüm oyunculara, KBT’ye ayırdıkları değerli vakit ve yapacakları geri bildirimler için teşekkür edebilmek amacıyla Katarina şampiyonu ve Kum Fırtınası Katarina kostümü ücretsiz olarak hediye edilecek. (Bu hediyeler oyunun Türkçe sürümünün lansmanını takiben içinde özel bir kod bulunan bir e-posta ile iletilecek.

Riot Games Inc. Hakkında:

Riot Games doğrudan tüketiciye ulaşan kaliteli çevrimiçi oyunlar geliştiren ve yayımlayan bir firmadır. 2006 yılında kurulan şirket, Ekim 2009’da azılı oyun meraklılarını hedefleyerek piyasaya sürdüğü League of Legends oyunu ile ücretsiz oyun pazarında geliştirici ve yayımcı olarak küresel bir lider konumuna gelmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen www.riotgames.com adresini ziyaret edin.

Riot Games Türkiye Gelişmeleri:

Hasan Çolakoğlu
Hasan Çolakoğlu

Riot Games’in ülke müdürü Hasan Çolakoğlu TUDOF E-Spor Kurulu’na seçildi

Son 9 yıldır oyun sektörünün farklı katmanlarında görev yapan Hasan Çolakoğlu bundan böyle dijital oyun alanında istihdam, sektör döngüsü ve büyüme gibi konuları düzenleme amacıyla kurulan Türkiye Dijital Oyun Federasyonu E-Spor Kurulu’nda yer alacak.

Mayıs 2010’da hayata geçen Türkiye Dijital Oyun Federasyonu’nun (TUDOF) yönetim kuruluna oyun sektörünün deneyimli ismi Hasan Çolakoğlu katıldı. Oyunseverlere sunduğu League of Legends ile online oyunların tanımını değiştiren, Game Developer dergisinin “En İyi 30 Oyun Geliştirici” listesinde yer alan ve “online oyun hizmeti” alanında öncü bir firma olan Riot Games’in Türkiye ofisini yöneten Hasan Çolakoğlu, federasyonun E-Spor Kurulu’na seçildi.

Hasan Çolakoğlu kimdir?

Riot Games’in Türkiye Ülke Müdürü olarak görevlendirdiği Hasan Çolakoğlu, otuz yıla yakın bir süredir oyunlara gönül vermiş bir isim. On yedi yıldır bilişim sektöründe yöneticilik yapan Çolakoğlu, son 9 yıldır aldığı görevlerle Türkiye’de video oyun sektörünün gelişimi için çalışıyor. Çolakoğlu, 1999-2003 yılları arasında Porttakal.com, Sehriye.com gibi internet startup’larını, 2003-2005 yılları arasında bir TEB-Koç işbirliği olan ve Türkiye’nin ilk online oyun servis şirketi olan Avaturk’ü ve son olarak da 2005-2012 yılları arasından Nintendo’nun Türkiye ofisini kurdu ve yönetti. Ayrıca, hobi olarak kurduğu Arkabahçe Yayıncılık’ta 1997-2002 yılları arasında Örümcek Adam ve Superman başta olmak üzere Marvel ve DC Comics’in çizgi romanlarıyla, Zindanlar ve Ejderhalar (Dungeons And Dragons) oyununun Türkçesini yayınladı.

Özgür Özalp
Özgür Özalp

Özgür Özalp, dünyanın en iyi oyun geliştirici şirketlerinden Riot Games’in Türkiye’deki pazarlama operasyonlarını yürütecek

Oyunseverlere sunduğu League of Legends ile online oyunların tanımını değiştiren, Game Developer dergisinin “En İyi 30 Oyun Geliştirici” listesinde yer alan ve “online oyun hizmeti” alanında öncü bir firma olan Riot Games’in Türkiye ofisi genişlemeye devam ediyor. Şirkette son olarak oyun dünyasının farklı noktalarında elde ettiği tecrübelerle oluşturduğu kariyeriyle Özgür Özalp Pazarlama Direktörü görevine getirildi.

Özgür Özalp kimdir?

Kariyerinin tamamını oyun firmaları üzerine inşa eden  Özgür Özalp, Türkiye’nin ilk online oyun servis şirketi Avatürk’de Yardımcı Satış Müdürü pozisyonu ile profesyonel yaşantısına başladı. Daha sonra Nintendo Türkiye ofisinde, öncelikle Satış Müdürü ardından da Pazarlama ve Satış Direktörü görevlerini üstlenen Özgür Özalp, oyunlar üzerine kurduğu kariyerine bundan sonra Riot Games’ın Pazarlama Direktörü olarak devam edecek.