Anasayfa Haber Sürat Rekoru Kırdı! İşte HTC One X+ Benchmark Testi

Sürat Rekoru Kırdı! İşte HTC One X+ Benchmark Testi

Benchmark skorlarını altüst eden yeni HTC cep telefonu HTC One X+ olabilir mi? İşte sızan benchmark sonuçları ve yeni cep telefonunun gücü…

HTC-One-X+
HTC-One-X+

HTC’nin yeni ve çok güçlü bir cep telefonunun benchmark testleri henüz resmen açıklanmamasına karşın ortaya çıktı. NenaMark2 üzerinden benchmark yani performans ölçümlerinde ortaya çıkan cep telefonu kesinlikle HTC olacak ancak model kesin değil, HTC One X+ olabilir.

HTC PM631000 kod adıyla performans ölçümleri arasında ortaya çıkan bu cep telefonunun işlemcisi dikkat çekici: 1.7GHz Nvidia Tegra 3! Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemi kullanan bu cep telefonu 1.5 GHz’lik Nvidia Tegra 3 işlemcili HTC One X modeline çok yakın duruyor.

Gelmiş geçmiş en iyi mobil benchmark puanını alan bu cep telefonu NExus 7 tablet bilgisayardan bile hızlı görünüyor. Güçlü dört çekirdekli rakiplerinin önüne şimdilik geçmeyi başaran HTC’den resmi bir açıklama bekleniyor.  Samsung Galaxy S3 ve LG Optimus 4X HD gibi başabaş gittiği rakip modellere de daha yüksek saat hızları ve yeni güncellenmiş modeller gelecek mi bekleyip göreceğiz.