Anasayfa Haber Lenovo ThinkPad X1 Carbon Ultrabook Çıkış Tarihi

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Ultrabook Çıkış Tarihi

Lenovo ThinkPad X1 Carbon
Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Lenovo’nun yeni ultra ince dizüstü bilgisayarı Lenovo ThinkPad X1 Carbon çok yakında piyasaya çıkacak. İşte Lenovo ThinkPad X1 Carbon’un teknik özellikleri ve çıkış tarihi…

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Ultrabook
Lenovo ThinkPad X1 Carbon Ultrabook

Lenovo ThinkPad X1 Carbon modeli daha önce söz verildiği gibi Ağustos ayı sonunda piyasaya sürülecek. Daha ince ve daha hızlı dizüstü bilgisayarlar isteyenler için geliştirilen yeni bilgisayar Lenovo’nun profesyonellere yönelik ThinkPad serisinde yer alıyor. Yeni Ultrabook’un dikkat çeken özellikleri karbon fiber gövdesi, inceliği, Ivy Bridge işlemcisi, gömülü 3G modemi, hızlı şarj özelliği ve elbette hafifliği oluyor.

ThinkPad Ticari Başkan Yardımcısı Dilip Bhatia bu yeni dizüstü bilgisayarın tablet bilgisayara alternatif olarak tasarlandığını söylüyor. Lenovo ThinkPad X1 Carbon tabletlerden daha yetenekli, Ultrabook gücünde tasarlandı. 14 inç ekrana, 18 milimetre kalınlığa ve 1360 gram ağırlığa sahip olan X1 Carbon, Intel Ivy Bridge işlemci ve 8 saat pil ömrü vaadiyle geliyor.

X1 Carbon’un en farklı özelliği ise yurtdışında direkt Lenovo tarafından 3G internet bağlantısıyla satılacak olması. Donanım devi servis sağlayıcılarla kontrat ve taksit olmaksızın kendisi 30MB/30 dakika: 1.95 dolar, 200MB/24 saat: 8.95 dolar ve daha ötesinde ülkeden ülkeye değişen 2-6 GB internet paketleri satacak. Ancak Lenovo ThinkPad X1 Carbon 4G – LTE desteklemeyecek. Lenovo’nun ThinkPad T ve X230 serileri 4G- LTE uyumluluğuna sahip olacak.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon
Lenovo ThinkPad X1 Carbon