Anasayfa Haber Astronotlar, Acer S3 Ultrabook’u keşfetmek için İstanbul’a Ayak Bastı!

Astronotlar, Acer S3 Ultrabook’u keşfetmek için İstanbul’a Ayak Bastı!

İstanbul’da düzenlenen ilginç bir etkinlikle Acer’ın yeni S3 Ultrabook’u tanıtıldı. İşte ilginç kareler ve genel özellikler…

Acer Aspire S3 Ultrabook Galerisi için Görsele Tıklayın...
Acer Aspire S3 Ultrabook Galerisi için Görsele Tıklayın…

İstanbul sokaklarında her an bir astronot ya da uzay çağından gelen ziyaretçilerle karşılaşabilirsiniz! Acer Aspire S3 Ultrabook’u tercih eden astronotlar İstanbullulara bu yenilikçi ve ‘uzay teknolojisi’ ürünü tanıtıyor olacaklar. Acer Ultrabook’u tercih eden astronotlar ise İstanbul’un belli noktalarına Ultrabook bayrağı dikecekler. Ultra hafif, ultra ince, son teknoloji ve tasarım harikası olan Acer Aspire S3 Ultrabook Ağustos ayı boyunca şehirde eğlenceli aktiviteler ve şaşırtıcı organizasyonlarla yer alacak.

 Astronotu takip eden kişi, Acer’dan S3 Ultrabook kazanabilir…

Astronotları takip eden kişiler S3 Ultrabook kazanma şansını da yakalayacaklar. Kanyon, Nişantaşı, Astoria, Capacity, Bağdat Caddesi ve Beyoğlu’nda, belli noktalarda özel tasarlanan kıskaçlı oyun kutularının içinde oyuncaklarla beraber bir Acer S3 Ultrabook bulunacak. En kısa sürede ultra ince ve ultra hafif olan bu Ultrabook’u yakalamayı başaran kişi, Acer Aspire S3 Ultrabook’un sahibi olacak.

 

Ultra İnce, Ultra Hafif, Ultra Çekici… Acer S3 Ultrabook

Bir notebook’tan çok daha fazlasını sunan Aspire S3 Ultrabook , inanılmaz inceliği ve hafifliği, 4 kat hızlı internet bağlantısı, uyku modunda 50 güne kadar süren pil ömrü, hızlı işlemcisi ve geniş sabit disk kapasitesiyle dizüstünde devrim yaratıyor. 13mm incelikte ve 1,4kg’dan daha hafif olan S3, dijital içerik oluşturma için güçlü performansa ek olarak, içerik tüketimi için mobil kullanıcıların özgürlüğünü ve genel bilgisayar deneyimlerini geliştiren ultra hızlı yanıtlama ve etkileşim sunarak dizüstü bilgisayar ve mobil cihazların en iyi özelliklerini bir araya getiriyor.

Acer Aspire S3 Ultrabook, Ağustos ayı boyunca sadece Electroworld İstanbul mağazalarında 1899TL yerine 1499TL’ye satışta olacak!