Anasayfa Haber Team Fortress 2: MvM Güncellemeler

Team Fortress 2: MvM Güncellemeler

 

Team Fortress 2 Mann vs. Machine güncellemesi için yeni bilgiler açığa çıkıyor.

Önceki gün Team Fortress 2: Mann vs. Machine haberinde yeni güncellemenin duyurusunu sizlerle paylaşmıştık. Valve bugün daha fazla bilgiyi oyunseverlere sundu. Açıklamada bir kez daha robot ordusunun oldukça kalabalık olacağı belirtildi. Site Alien filmine gönderme yaparak ” Alien filminde ki uzaylıların ne kadar kuvvetli olduğunu görmüştünüz değil mi ? Şimdi bunu yüzlerce Alien olarak düşünün ancak bizim elimizde devasa bir robot ordusu var. ” sözlerine yer verdi.

Oyunu eğlenceli bir noktaya çekecek Upgrade Stationların duyurusuna da yer verildi. Öldürdüğümüz robotların üzerlerinden düşen paralar ile bu istasyonlar üzerinde silahlarımızı, eşyalarımızı kuvvetlendirebileceğiz. Oyun içi oldukça farklı bir çalışma olacağı söylenebilir. Elimizde ki para ile ufak tefek çantalar alarak kısıtlı zamanlarda bu eşyaları çalıştırabiliyoruz. Bu çantalar kişisel bufflar sağlıyor. Çantalardan bahsetmek gerekirse:

  • Übercharge, kişisel olarak 5 saniyelik ölümsüzlük veriyor.
  • Critical Hit Boost, 5 saniye boyunca kritik vuruşları aktif ediyor.
  • Ammo/Clip Refill, bu çanta sayesinde merminizin bitmesinden korkmadan ateş açabilirsiniz.
  • Return the Base, sizi en son vakit geçirdiğiniz karargaha geri ışınlar. Ayrıca geçici süreliğine hızlı koşabiliyorsunuz.
  • Building Upgrade, Engineerlar için yapılan bu çantada bir çok mekanik cihazı hızlıca 3. seviyeye çıkarabiliyorsunuz.

Oyunda bulunan 9 sınıfa da ekstradan bazı özellikler ekleneceği bilgiler arasında. Bunların arasında, rakiplerini delip geçen mermiler atan Heavy, etrafa düşen paraları üzerine çeken Scout, grup halinde robotları etkisiz hale getirebilen Spy şu an için en çok dikkati çeken özellikler.

Mann vs. Machine güncellemesi ile birlikte Coal Town adı verilen yeni bir harita da oyuna eklenecek. Gün geçtikçe Valve, oyun güncellemesi hakkında bilgileri duyurmaya devam edecek. Technopat olarak bunları yakından takip edip sizlerle paylaşmaya çalışacağız.