Anasayfa Oyun En Kanlı 3 Skyrim Modu: Dance of Death – Crimson Tide –...

En Kanlı 3 Skyrim Modu: Dance of Death – Crimson Tide – Bloodier Combat

Skyrim’de daha fazla kan isteyen oyuncular için alternatif modlar var! İşte En Kanlı 3 Skyrim Modu: Dance of Death – Crimson Tide – Bloodier Combat…

Skyrim çıktığından beri peş peşe geliştirilen modlar artık bir hobi hâlini aldı. Canı sıkılan Skyrim’e mod yapıyor. Hâl böyle olunca da, oyunda daha fazla aksiyon ve şiddet daha doğrusu “gerçekçilik” görmek isteyen oyuncular da çıkıyor aradan. Bu oyuncular birleşip ya da tek başlarına yoğun şiddet ve kan içeren modlar geliştiriyorlar. Steam Workshop gibi bir nimet olunca, oyuncuların bu taraf yönelmesine de pek şaşırmamak gerek doğrusu. Bugün, fanatik Skyrim oyuncuları için geliştirilen 3 modu tanıtacağız; Dance of Death, Crimson Tide, Blodier Combat.

İlk önce Oblivion için çıkmış olan bir mod olan Deadly Reflex, bir sonraki oyunun da aynı o modda olduğu gibi savaş sahnelerinde daha fazla gerçekçilik sunma beklentisini arttırdı. Bundan uzak duran Bethesda, onun yerine oyunun savaş sahnelerine dozu yükseltilmiş kombolar ekledi. Aslında kombo Deadly Reflex modunda da vardı, ama Skyrim’dekiler hem daha doğal ve daha profesyonel bir şekilde hazırlandı. Bununla yetinebilen oyuncular var tabii ki, ama yine de aşırı kan isteyen oyuncular için 3 mod geliştirildi; Dance of Death, Crimson Tide ve Blodier Combat. Bu modlar sayesinde oyundaki kan oranı yüksek dozda artıyor. Eğer etkileneceğinizi düşünüyorsanız (ki RPG oynayanların çoğu etkilenmez diye düşünüyoruz) önce videoları izleyin.

Dance of Death

Dance of Death modunu oynayabilmek için öncelikle Skyrim’in 1.6 yamasını yüklemiş olmanız gerekiyor. Modun bu sürümünde RP deneyimini ve killmoves(ölüm hamlesi)’u en üst düzeye çıkarmak hedeflenmiş. Random, No Forced, 1st ve 3rd ile 4 perspektif sunan mod, kalkan tabanlı killmoves’larda yepyeni bir sistem geliştirilmiş. Kalkanınızla düşmanı parçalayacak tetiklemeler yapabilirsiniz.

Dance of Death modunun Steam Workshop sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Crimson Tide

Yeni mekanik ve modifikasyonlarla geliştirilmiş olan mod, öldürdüğünüz düşmanların geliştirilmiş yeni kan havuzu efektiyle oyundaki kan oranını yüksek ölçüde arttırıyor. Ekrana sıçrayan kanların yeniden yapılandırıldığı modda, kanama etkileri killmoves olmadan oluyor. Kanın rengi ve gerçekçiliği de bir hayli iyi tasarlanmış. Kanın renk derinliğinin dahi düşünüldüğü bu modu denemenizi tavisye ediyoruz.

Crimson Tide modunun Steam Workshop sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Bloodier Combat

Yeterince kanlı bir mod olan Crimson Tide’dan daha kanlı ve kafa, bacak kopan bir mod olan Bloodier Combat’ta Ice Spike ile çok ölümcül bir darbe vurabilirsiniz. Ek bir zarar avantajı yok bu saldırının, ama işin içine kopan kafalar girince, aten varolan zararın önemi anlaşılıyor. Tamamlayıcı hamleler ve ağır saldırılarda artık suratınıza daha fazla kan sıçrayacak.

Bloodier Combat modunun Steam Workshop sayfasına ulaşmak için tıklayınız.