Anasayfa Oyun Technopat League of Legends LeagueTR Turnuvasında Yarı Finalde

Technopat League of Legends LeagueTR Turnuvasında Yarı Finalde

TP.lol
TP.lol
TP.lol
TP.lol

Technopat League of Legends takımı LeagueTR Turnuvasında HWA.Kingston’u geride bırakarak finallere yükseldi. İşte TCP.lol’ün önündeki maçlar…

Technopat League of Legends takımı sağlam adımlarla yoluna devam ediyor. Leaguetr’nin ödüllü 5v5 turnuvasında birinci turda Team Second Prelude’u, ikinci turda ise Hardwarearena Kingston’u geride bırakan TCP.lol, yarı finallerde Dark Passage Shop4Game ile karşılaşacak. Yarı final maçını alması durumunda finallerde karşısına Ready to Die ya da 5HITHappens çıkacak. Turnuvaya katılan bütün takımlara iyi şanslar ve iyi eğlenceler diliyoruz. Elbette Technopat olarak takımımız TCP.lol’ü desteklemeye devam ediyoruz.

Technopat Lol takımı tecrübeli kadrosuyla LeagueTR , Efsanelerligi.com (TR4Fame), ESL gibi turnuvalarda iyi maçlar çıkartmaya ve başarılar kazanmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde başarlarını sürdürerek Türkiye’den çıkan en iyi League of Legends takımlarından birisi olarak bizi Avrupa ve Dünya maçlarında da başarıyla temsil etmelerini bekliyoruz.

Forum alanımızda takımımızdan taktik alabilir, maçlarla ilgili yorumlarınızı ve sorularınızı paylaşabilirsiniz…