Anasayfa Haber Samsung’un Yeni Oyuncağı

Samsung’un Yeni Oyuncağı

Samsung’un yeni nesil laptopu için kısa bir fragman yayımlandı.

Yenil nesil tabletler, telefonlar, laptoplar derken Samsung büyük bir atılım gerçekleştireceğe benziyor. Windows 8 için programlanmış bu hybrid-laptop hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında Computex fuarı çerçevesinde ilk fısıltıları ortaya çıkmaya başlayan Samsung Series 5 Hybrid PC hakkında ufak bir fragman hazırlandı.

1366 x 768 dokunmatik ekrana sahip olan S5, 360 derece dönebiliyor. HDMI, USB ve microSD çıkışların yanı sıra SIM kartlar için de bir giriş olacağı söylentiler arasında. İntel’in yeni nesil işlemcilerinden i7 ya da i5 makinanın kalbini oluşturacak.

İlk gelen bilgiler gösteriyor ki Samsung kişisel elektronik cihaz kullanımında yeni bir icadın öncüsü olacak. Yeni nesil tabletler ile laptopun birleşimi olan cihaz dokunmatik olmasının yanı sıra fiziksel bir klavyeye de sahip. Samsung S5 yanında bir de olası S7 serisi notebookunda çıkacağı söylentiler arasında. Windows 8 için dizayn edildiği düşünülen Samsung S5 Hybrid PC için yayımlanan kısa fragmana bir göz atalım:

http://youtu.be/sk8hNsdwbFM