Anasayfa Haber Acer Aspire V5 Serisi

Acer Aspire V5 Serisi

Acer ASpire V5 Dizüstü Bilgisayar
Acer ASpire V5 Dizüstü Bilgisayar
Acer ASpire V5 Dizüstü Bilgisayar
Acer ASpire V5 Dizüstü Bilgisayar

Acer Aspire V5 Serisi yeni eğitim dönemi için Acer’dan teknolojik okul arkadaşı… İşte tasarımı, teknik özellikleri ve fiyatı…

Etkileyici performansı, ısı konforu ve uygun fiyatıyla birlikte çok yönlü mobilite özelliklerine sahip ultra ince bir dizüstü bilgisayar olan Aspire V5 çocuklarınızın okul hayatında en büyük yardımcısı olacak!

Teknoloji seven öğrenciler, internet üzerinden araştırma yapmak ve ödevlerini hazırlamak için Acer’ın ultra ince dizüstü bilgisayarlarından vazgeçemeyecekler. Sırt çantalarına da kolayca sığabilen ultra hafif Aspire V5 serisi dizüstü bilgisayarlar, okul hayatında öğrencilerin en büyük yardımcısı olacak!

Bu yeni ince ve hafif dizüstü bilgisayar serisi etkileyici performans, ısı konforu, şık tasarım ve rahat mobil kullanım arayan ve bütçesini aşmak istemeyen aileler için ideal bir seçenek.

Daha ince daha mobil…

Haber-eğlence tüketimi ve her an, her yerde içerik oluşturma özelliği olan daha ince ve daha hafif dizüstü bilgisayarlar artık günümüz yaşam koşulları için en ideal çözümdür. V5 Serisi dizüstü bilgisayarlar aynı sınıftaki bilgisayarlardan % 30 daha incedir, böylece mobil kullanımları inanılmaz ölçüde kolaydır. 11.6-inçlik ekranı ile 15 mm’den ince olan V5 Serisi günlük çoklu görevler, içerik oluşturma ve multimedya kullanımı için güçlü Intel® Core™ ailesi işlemciler ve NVIDA® GeForce® GT Serisi grafikler kullanır.

Akıllı bir güç yönetimi ve komponentlerinin düzeni ses ve ısı konforunu performanstan ödün vermeden optimize eder. Bu dizüstü bilgisayarlar yazı yazarken ve medya oynatımı sırasında kucağınızın üzerinde sessiz ve rahat bir şekilde kullanılabilir. ENERGY STAR® sertifikalı V5 Serisi enerji tasarrufu sağlar ve çevreye dosttur.

Internete hızlı bağlanır…

Çok kolay mobil kullanıma sahip olan V5 Serisi en çok ziyaret edilen erişim noktalarını otomatik olarak tarayıp kaydederek, kullanıcıların alışılmış yöntemlerden dört kat daha hızlı bir şekilde, yalnızca 2.5 saniyede internete bağlanabilmelerini sağlayan Acer Instant Connect özelliğine sahiptir.

Kolay kullanım…

Şık ve akıcı tasarımı bu dizüstü bilgisayara konforlu bir dokunuş katan pürüzsüz bir yüzey barındırır. Tam boy yumuşak klavyesi ve geniş click-pad çok iyi yerleştirilmiştir ve kolay navigasyon ve gelişmiş üretkenlik için ergonomiktir. Yeni Aspire V5 serisi ultra ince ve modern şık tasarımıyla göz alıcı renk çeşitleri sunar.

Kullanıcılar online bağlantı sağlamak ve bir kablodan harici görüntüleme elde etmek için LAN/VGA birleşik bağlantı noktasıyla çok yönlü mobilitenin keyfini çıkarabilirler. USB 3.0 bağlantı noktaları aracılığıyla dosyaları diğer dijital aygıtlar arasında paylaştırmak da ayrıca hızlı ve kolaydır.

Fiyatı: 800 $