Anasayfa Haber Panasonic’ten Yeni 3D Full HD Ev Sinema Projektörü

Panasonic’ten Yeni 3D Full HD Ev Sinema Projektörü

Yeni Panasonic PT-AT6000E projektör daha net ve daha parlak 3D deneyimi için 3D Motion Remaster ile geliyor.

Panasonic, 11 yıllık ev sinema sistemi projektörü deneyimini yeni Full HD 3D ev sinema projektörü PT-AT6000E ile taçlandırıyor. 2,400 lümen parlaklık, 500,000:1 kontrast oranı ve yenilikçi 3D teknolojisi ile PT-AT6000E, hem 2D hem de 3D görüntülerde evinizin konforunu sinema salonu deneyimiyle birleştiriyor.

Panasonic, ev sinema projektörlerinde “gerçek görüntü” üretimini hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda Hollywood film yapımcıları ve Panasonic Hollywood Laboratuvarları’ndaki (PHL) mühendisler 2003 yılından beri birlikte çalışıyorlar. Hollywood uzmanları ile ortak yürütülen bu çalışmanın son ürünü olan PT-AT6000E, hedeflenen gerçek görüntü kalitesini sunmak için bir dizi yeni teknolojiyi barındırıyor ve hem iki boyutlu hem de üç boyutlu görüntü performansını ev projektörleri adına yeni bir standarta getiriyor.

Üstün görüntü kalitesi

PT-AT6000E, 220W gücündeki kırmızı renk zengini lambasıyla çok daha parlak ve zengin bir görüntü üretimi sunuyor. Yeni tasarlanan prizma ve lens ile 2,400 lümenlik yüksek parlaklık sağlanırken 500,000:1 kontrast oranıyla daha derin siyahlar ile çok daha zengin bir renk üretimi sunuluyor.

Gelişmiş 3D özellikler                                                                                        

Panasonic, hedeflediği rahat ve doğal 3D ev deneyimini sağlamak adına yeni  PT-AT6000E ile  daha az çapraz karışma ve %20 daha parlaklık sunuyor. Yeni 3D Motion Remaster  teknolojisi ile aktif 3D örtücü teknolojisine has doğal olmayan 3D hareketleri özel bir algoritmayla işleyerek düzeltiyor.

Geliştirilmiş Detay Netlik İşlemcisi 4 ve Kare Üretimi 2 de 3D görüntüler için iyileştirildi. 2D görüntülerde olduğu gibi bu iki özellik, en doğal detaylı görüntüleri ve hızlı hareket eden sahnelerde keskin ve net görüntüleri garantiliyor. Kare Üretimi 2 ayrıca 2D-3D çevrim de de kullanılabiliyor. Üstün 3D özelliklerin yanı sıra Yastık düzeltme, güçlü zoom ve odak, renk yönetimi işlevleri de 3D görüntülerde kullanılabiliyor.

Sahip olduğu dahili IR verici ile orjinal Panasonic 3D gözlük TY-EW3D3M veya XpanD X104 ile 6 metreye kadar kullanım sağlanıyor. Ayrıca daha uzak mesafeler için 10 metreye kadar kullanılabilen opsiyonel IR verici kullanmak da mümkün.

Esnek kurulum ve özelleştirme                                                                          

2x zoom lensi ve lens kaydırmanın geniş aralığı sayesinde PT-AT6000E’in kurulumu çok kolaydır. 3.6 metreden 7.2 metreye kadar mesafede 120inçlik bir perdeye görüntü yansıtılabilirken, +/- %100 dikey ve +/- %26 yatay düzenleme ile tavana veya duvara monte edilerek kullanım esnekliği sağlanıyor.